De smurfen 2: De gevangene van de groene steen.
Thuisleven.com > Entertainment > Games (Nintendo, PC, Playstation, etc.) > De Smurfen 2: De gevangene van de Groene Steen

De Smurfen 2: De gevangene van de Groene Steen

In de betoverende wereld van De Smurfen staat een nieuw avontuur klaar om ontdekt te worden: De Smurfen 2: De Gevangene van de Groene Steen. Dit 3D-platformspel, ontwikkeld door OSome Studio en uitgegeven door Mindscape en Microïds, belooft een boeiende reis voor gamers van alle leeftijden. Laten we duiken in het Smurfendorp en zien wat deze game te bieden heeft.

Op missie met de Smurfen

In dit vervolg op De Smurfen: Missie Vileaf, worden spelers meegenomen op een spannende zoektocht naar de mysterieuze Groene Steen. Knutselsmurf heeft deze steen nodig voor zijn nieuwste uitvinding, de SmurfoMix. Maar er is een probleem – Gargamel, de hebzuchtige tovenaar, heeft de Groene Steen in zijn bezit. Een explosie verspreidt scherven over het Vervloekte Land, en het lot van het Smurfendorp ligt in handen van de spelers.

Wat kun je verwachten

  • Samen op avontuur: Nodig een partner, vrienden of familie uit om samen het avontuur aan te gaan in de co-op-modus.
  • Nieuwe bondgenoot: Werk voor het eerst samen met de beruchte Gargamel om het Smurfendorp te redden.
  • Ontdekkingstocht: Gebruik teleporters om nieuwe gebieden in het Vervloekte Land te verkennen en verschillende fragmenten van de Groene Steen op te sporen.
  • Spannende gameplay: Geniet van dynamische gameplay met verkenning, platformactie en intense gevechten.
  • BoostiBoom: Verzamel grondstoffen om de BoostiBoom te activeren en verbeter de SmurfoMix tijdens je avontuur.
De smurfen 2: De gevangene van de groene steen.

Spelervaring en beoordeling

Dompel jezelf onder in een avontuurlijke, eigenaardige wereld met De Smurfen 2. Werk samen met Gargamel, versla monsters en gebruik een geweer om de Groene Steen-spreidsels te verwijderen. Het spel biedt een mix van avontuur, vreemdheid en plezier, met unieke mogelijkheden zoals dubbel springen en spurten in de lucht.

Gemakkelijke bediening

Met eenvoudige knoppen zoals A, B, X, Y, Zl, L, ZR, R, plus-knop en min-knop, is het spel toegankelijk voor alle leeftijden. Leer snel bewegen, springen, sprinten en schieten terwijl je het Smurfendorp redt.

De Smurfen 2: De Gevangene van de Groene Steen biedt een betoverend avontuur voor gamers van alle leeftijden. Red het Smurfendorp, versla Gargamel en ontdek de magie van de Groene Steen in dit hartverwarmende en vermakelijke spel. Ga op reis en laat het Smurfenavontuur beginnen!

Informatie:

De Smurfen 2: De Gevangene van de Groene Steen
Merk: Mindscape
Minimumleeftijd rating / PEGI: 7
Genre: Avontuur | Actie
Beschikbaar voor: Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc

Lees ook:

Welke smurf is jouw favoriet?

Foto’s: Mindscape
#spon *affiliatie

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics