Thuisleven.com > Geldzaken > Omapost- Verstuur een kaartje tegen eenzaamheid.

Omapost- Verstuur een kaartje tegen eenzaamheid.

Doe mee aan onze DDoS- aanval tegen eenzaamheid en verstuur een kaartje. Deel je online leven met je offline oma!

Specifieke actievoorwaarden voor Omapost.

Voor de voorkant van het kaartje kies je een foto uit het fotoboek op je telefoon. Van een zonnige middag op het terras, je afstudeerfeestje, of een selfie met je zelfgebakken appeltaart. Op de achterkant schrijf je een verhaaltje. Deze foto en tekst worden een offline kaartje, dat via de ouderwetse post bij je oma in de bus belandt.

Zo kun je je oma gemakkelijk op de hoogte houden van je bezigheden. Bij het volgende bezoek heb je het niet meer alleen over het weer en je studie. En je oma heeft (minimaal) iedere maand iets extra’s om naar uit te kijken. Mocht je geen oma meer hebben: je opa, vader, moeder, oudoom of suikertante is natuurlijk ook blij te maken met Omapost. En met adopteer-een-oma bezorgen we je een nieuwe oma!

Aanvullende informatie omtrent Omapost:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit.

Lees ook:

Stuur jij wel eens een kaartje of omapost?

Linda Meester

Blogger op TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Er is ook een hele leuke site waarbij je eenzame ouderen gratis een kaartje kan sturen. Die site is gemaakt door studenten. Ik ben alleen vergeten hoe hij heet en kan hem zo snel ook niet vinden 🙁

Geverifieerd door ExactMetrics