Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Night School, verschijnt 17-04 2019 op DVD en Bluray!

Night School, verschijnt 17-04 2019 op DVD en Bluray!

Stel je voor, je bent niet de beste uit de klas. Beter gezegd je bent de slechtste student van de hele school. Maar je bent wel populair en geliefd bij je klasgenoten. Dat laatste tentamen? Ach je kan zonder dat papiertje en je maakt het sowieso wel. Maar dan gebeuren er jaren later een aantal onfortuinlijke dingen die het ineens wel een héél belangrijk papiertje maken. Maar je wilt niemand teleurstellen en al zeker niet vertellen dat je terug de schoolbanken in moet.

Het verhaal

Night School is een nieuwe comedy met o.a. Kevin Hart  en Tiffany Haddish. In Night School krijgt een groep volwassenen hun laatste kans om een middelbare schooldiploma te behalen door lessen te volgen aan een avondschool. Geregisseerd door Malcolm D. Lee) en geproduceerd door Will Packer.

Kevin Hart speelt Teddy, die als sales manager een leuke boterham verdient, tot hij zijn werkplek verwoest. Om een nieuwe baan te kunnen vinden moet hij eerst zijn middelbare schooldiploma gaan halen.
Maar twee belangrijke mensen staan hem in de weg. Zijn no nonsens lerares Carrie (gespeeld door Tiffany Haddisch) en zijn oude klasgenoot Stewart, die nu de directeur is van de school. Die laatste wil maar wat graag zien dat hij ongelofelijk faalt. Alle regels die op school gelden gaan overboord om maar zo snel mogelijk en zo makkelijk mogelijk dat diploma te halen. Want niet om niet voor altijd kip te hoeven verkopen en nooit zijn liefje te kunnen trouwen gaat Teddy erg ver.

Wat vonden wij ervan

Een avondje lachen daar had ik eigenlijk wel zin in en omdat we net deze dvd binnen hadden gekregen om kijken en over te schrijven kwam dat super goed uit. Je begint als Teddy nog jonger is en op high school zit, hij moet het laatste tentamen doen en dat gaat niet helemaal zoals hij had bedacht. Een paar jaar later lijkt hij het toch voor elkaar te hebben gekregen. Een leuke vriendin, een leuke baan en een vette auto onder zijn kont. Dat is wat hij wilde. Alleen blijft dat gelukkige leventje niet zo voortkabbelen. Het verhaal is heel leuk, alleen de grappen zijn zo ontzettend overdreven dat ik er eigenlijk niet echt om heb hoeve lachen. Ook mijn man die toch best van een comedy houdt, zat niet te schaterlachen op de bank zoals we dat soms wel met andere films hebben. Het flinke schuddebuiken zat er bij deze film niet in. Niet dat hij zeker niet zeer vermakelijk was, je krijgt op de duur gewoon echt medelijden met Teddy. Hij doet zo zijn best en zijn medespelers zijn ook echt goed gecast. Vooral de terug naar school kerende huisvrouw is als karakter me erg bijgebleven.
Dus houd je echt van flauwe over the top grappen dan raad ik je deze film wel aan. Meer net als ik van de zwarte, genuanceerde humor dan raad ik hem niet zo aan.

Tip: met een luxe kaasplank om van te knabbelen maak je het nog gezelliger

Ben jij van plan om Night School te gaan kijken?

#Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen#

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics