Natura Siberica voor échte mannen
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Natura Siberica voor échte mannen

Natura Siberica voor échte mannen

Vanaf heden zijn er een aantal Natura Siberica Men-lijn producten verkrijgbaar en die mogen wij testen! De natuurlijke en organische, volledig handgeoogste wilde ingrediënten hebben een bijzondere afkomst (Siberië). Ze bevatten uitzonderlijk krachtige eigenschappen. Bepaalde kruiden hebben de IJstijd overleefd en zijn in staat om zich in de huidige koude Siberische winters (met temperaturen tot -50°C!) aan te passen aan de extreme weersomstandigheden. Deze unieke, zogeheten ‘adaptogene ingrediënten’ worden met de hand geplukt met zorgvuldig respect voor de groeicycli van de natuur. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten worden geselecteerd én verwerkt op het hoogtepunt van hun therapeutische krachten. De ongerepte natuur van Wild Siberië vormde de inspiratie voor de producten en namen van de
Natura Siberica Men-lijn.

Betaalbare ‘grooming-luxe’, royale verpakkingen en stoere natuurlijke geuren

De producten van Natura Siberica Men staan voor betaalbare ‘grooming-luxe’. Ze hebben stuk voor stuk hoogwaardige natuurlijke samenstellingen. De heel robuust ogende zwarte verpakkingen hebben afbeeldingen en namen van dieren die in Wild Siberië in de ongerepte natuur voorkomen. De Natura Siberica Men-lijn heeft exclusieve, milde en aangenaam frisse texturen die zich focussen op een optimaal huidcomfort voor mannen. Alle producten hebben stoere, natuurlijke en vooral heel mannelijke geuren.

Welke producten zitten er (tot op heden) in het assortiment?

Natura Siberica voor échte mannen

 • Awakening Face Washing Gel Bear Hug
  Een frisse en milde wasgel die speciaal voor de gezichtshuid is ontwikkeld.
 • Cleansing Scrub Tiger’s Paw
  Voor een verkwikkende gezichtsscrub.
 • Clay & Mask 2-in-1 The Mammoth
  Een handige en tijdbesparende 2-in-1 scheer product.
 • Icy After Shave Gel Yak and Yeti
  Een after shave gel die hydraterend, intens verfrissend en verkoelend.
 • Super Toning Face Cream Wolf Power
  Geeft een perfecte bescherming van de mannenhuid tegen stress en vermoeidheid.
 • Super Refreshing Shower Gel White Bear
  Een milde natuurlijke douchegel voor een perfecte reiniging en hydratatie van de lichaamshuid van mannen.

Wat vinden de mannen hier in huis ervan?

Bij een stoere mannenlijn horen ook stoere verpakkingen en daar voldoet de Natura Siberica Men-lijn perfect bij. Aldus de (tiener)heren hier in huis. Het valt ze vooral op dat elk product een eigen “mascotte” heeft dat terug komt in de naam van het product. En in plaats van standaard dieren is er gekozen voor bijzondere dieren die wel en niet bestaan. De zwarte verpakking in combinatie met de kleurrijke illustratie en de gouden/witte letters vinden ze veel luxe uitstralen. Als ik vraag hoeveel de verpakkingen uitzonderlijk kosten komen ze op het dubbele van de prijzen uit.

Nadat de heren de producten in gebruik hebben genomen ogen ze nog steeds erg tevreden over de producten. De geuren bevallen ze en het gebruik van de producten ook. Zelfs op langere termijn blijven ze positief.

Welke verzorgingsproducten gebruikt jouw man/(tiener)zoon?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics