Selecteer een pagina

Als moeder van drie dochters geef ik hen graag het goede voorbeeld van uiterlijke verzorging. Nu wil ik er ook eens hip bijlopen en meer aandacht aan mijn stijl besteden. My Unique Style wil hieraan mee werken. Ze willen ook nog eens shoptegoed verloten om je jouw style te laten ontdekken. Waarover later meer.

My Unique Style

Het verhaal van My Unique Style blijkt al uit de bijzin ‘let your style tell your story’. De eigenaren/ vriendinnen hebben samen vele reizen samen gemaakt. Deze invloeden, verhalen zijn te herkennen in de uitgebreide sieraden collectie. Ze volgen niet alleen de trend. Ze steken er veel energie en aandacht in om deze op te sporen, wellicht zelfs de trend te zetten. Nu ben ik op zoek naar een trend in mijn stijl, de dubbele oorhangers. Ik heb niet voor niets al jarenlang twee gaatjes, piercings per oor.

Dubbele oorhangers (of meer)

In mijn puberteit was een oorring met daaraan een kruisje hangend in de mode. Met dat statement zette je je af tegen de rest van de wereld. In mijn tweede gaatje droeg ik toen een oorsteker met een steentje of kleine sterretje. Momenteel zie ik op televisie grotendeels vrouwen met een hele rij oorringen met daar verschillende wiebelende hangertjes aan. Ook worden met extra ear cuffs de prachtigste combinaties gemaakt. Voordeel daarvan is dat je er geen gaatje voor nodig hebt.
Het trekt enorm mijn aandacht en ik bedenk mij: “wat zou ik hiermee nou willen zeggen?” Zeg het met (zonne-)bloemen! Ze maken de wereld een klein beetje mooier en het sterretje zorgt voor de hoognodige bling bling.

My Unique Style oorhangers

Mijn ervaring met My Unique Style

De keuze is reuze bij My Unique Style. Gelukkig kan je met de filters de resultaten inperken, anders zou ik er nog keuzestress van krijgen. Onze dochter sprak de voorkeur voor zilver in plaats van goudkleurige sieraden uit. Vlot na de bestelling ontvang ik een mooi brievenbusdoosje. Het is in zachtroze doosjes met vloeipapier ingepakt met een mooie begeleidende kaart. Aan alle details is gedacht.
My Unique Style is ook goed bereikbaar, voor het geval je iets zou willen weten. Nu ben ik wel enorm benieuwd wat jij zou kiezen?

Lees ook:

Ga je ook voor oorhangers of ben je op zoek naar een nieuwe ketting?

Geverifieerd door ExactMetrics