Thuisleven.com
Multiculturele geboortekaartjes (en meer) van Mixed-babies
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Zwangerschap & Baby > Multiculturele geboortekaartjes (en meer) van Mixed-babies

Multiculturele geboortekaartjes (en meer) van Mixed-babies

Geboortekaartjes; één van de dingen die op het to-do-list staat als je in verwachting bent. Wij hebben ze zelf tweemaal uit mogen zoeken en ik vond het nog een hele klus. Er waren veel kaartje die we gewoon niet leuk vonden, maar er bleven er ook ontzettend veel over die we wel heel mooi vonden. En welke wordt het dan uiteindelijk …

Geboortekaartje

Waar ik bij het uitzoeken van een geboortekaartje niet bij stil heb gestaan is dat de babies op de kaartjes eigenlijk altijd een blanke huidskleur hebben. Nu hebben zowel mijn man als ik een blanke huidskleur, dus voor ons was het ook helemaal niet van toepassing. Maar we leven hier in Nederland wel in een multiculturele samenleving. En als papa en mama met een bruine huidskleur ga je toch geen kaartje versturen waar een blanke baby op staat …
Ik nam de proef op de som en heb op diverse website waar je geboortekaartjes kunt laten drukken gezocht naar een kaartje waar een baby met bruine huidskleur op staat. Maar helaas … En ook even googelen leverde inderdaad heel weinig op. Op één site na … Mixed-Babies!

Mixed-Babies

Eigenaresse en grafisch ontwerper Naomi Jacobs (33 jaar):
“Ik koester al heel lang een droom om een kinderboek te maken, omdat ik echt hou van het tekenen van illustraties. Dit vertelde ik mijn zus, die op dat moment zwanger was van haar eerste kindje. Zij was naarstig op zoek naar een geboortekaartje, met een donkere baby, maar kon die helemaal niet vinden op het internet. Dus al snel volgende de vraag of ik niet een ‘donkere baby’ kon tekenen, zodat het kaartje zou lijken op de daadwerkelijke baby. Ik riep vol enthousiasme; ‘ik ga mijn nichtje tekenen, geen probleem!’Zo gezegd zo gedaan!! Na enorm veel reacties gekregen te hebben op die geboortekaartjes, dacht ik: ‘hoe staat het eigenlijk met Marokkaanse of Aziatische geboortekaartjes?’ Zo is de lijn van Mixed-Babies dus ontstaan.”

Mixed-Babies webshop

In de webshop van Mixed-Babies kunt u kiezen uit ruim 100 verschillende geboortekaartje. De babies op deze kaartjes zijn blank, lichtbruin, donkerbruin, Aziatisch óf Arabisch (licht getint). En op deze manier is er voor elk wat wils en is er een kaartje te vinden die zeker bij u past.
Als u een keuze voor een kaartje heeft kunnen maken kunt u online de tekst toevoegen. En zodra de baby geboren is, kunt u uw kaartje bestellen. Voor 12 uur ’s middags besteld, de volgende dag in huis!
Online kaartje bestellen blijft altijd spannend, want hoe zou zou het in het echt er uit zien? Ook daar is aan gedacht. U kunt geheel gratis een proefkaartje bestellen met de code MBPR01.
U kunt er zelfs bijpassende enveloppen en sluitzegels bestellen bij Mixed-Babies!

Kiekeboe t-shirts

En er is meer: naast geboortekaartjes kunt u ook Kiekeboe t-shirts bestellen. En daarbij heeft u de keuze uit een jongens- of meisjesvariant, met een bruine óf een blanke baby. Zijn ze niet te gek deze shirts?!

En er komt nog meer:
Naomi: “Dit is nog maar het begin. Door al de enthousiaste reacties weet ik zeker dat ik op de goede weg ben met dit idee. Er zullen alleen maar kaartjes en producten bij komen, want ik heb nog veel meer creatieve ideeën en sta ook open voor samenwerkingen. Uiteindelijk zal ik deze babies misschien zelfs nog gebruiken voor in mijn kinderboek.”

Lees ook:

Ik ben heel benieuwd wat er allemaal nog meer gaat komen!

Bewaren

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

22 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics