Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle & Interieur > Met Spaanse kussens waan jij je in je eigen hotel

Met Spaanse kussens waan jij je in je eigen hotel

Als jij ooit eens in een hotel bent geweest dan weet je dat ze daar een ander soort kussen gebruiken dan jij op je bed hebt liggen. Met een Spaanse kussen van Spaansekussens.nl haal jij die luxe nu ook zelf in huis. Zo hoef je nooit meer een nachtje weg om luxe te slapen.

Langwerpige kussens

Langwerpig kussen

Wil jij graag een langwerpig kussen kopen? Ga dan op zoek naar een Spaanse kussen. De langwerpige kussens worden namelijk veel in Mediterraanse gebieden gebruikt. Denk hierbij aan landen zoals Spanje, maar ook Portugal en Italië. Vandaar de naam Spaanse kussens. Hier worden ze ook wel eens hotelkussens genoemd, omdat wij ze in Nederland voornamelijk kennen van hotels.

Een langwerpig kussen is meestal 70, 80 of 90 cm breed. Hiermee kun je dus (bijna) je hele plek in bed bedekken. Zo wordt je hoofd maximaal ondersteund gedurende je slaap. Wel zo prettig. Toch kent dit type kussen nog een aantal voordelen. Namelijk:

  • Doordat het kussen smaller is kan het dus ook verder omhoog liggen. Vooral voor lange mensen (o.a. ik dus) hebben hier profijt bij.
  • Nek- en/of schouderklachten worden veelal minder door de speciale maat van dit kussen.
  • Als je niet in bed ligt oogt het bed altijd mooi met een breed kussen. Zeker als je er nog een kussen achter stopt die de kleur van het dekbed heeft. Op deze manier speel je met kleuren, zie foto.

Spaansekussens.nl

Spaansekussens.nl heeft vele soorten Spaanse kussens in het assortiment. Van vederzacht tot en met extra stevig. Hierdoor kunnen niet alleen volwassenen terecht bij dit bedrijf maar zijn er ook kussens die geschikt zijn voor kinderen. Tevens heeft het originele Spaans slaapkussen een behandelingen tegen allergie verschijnselen en bacteriën ondergaan en biedt het hierdoor een gezondere nachtrust. Bovendien zijn de originele Spaanse slaapkussens van hoogwaardige kwaliteit en zeer betaalbaar in vergelijking met andere kussens. Dat wil jij toch ook?

Onze ervaring

Spaanse kussens

Wat een luxe is dat zeg! Niet alleen voor het oog maar ook voor het comfort.

Wij hebben het Spaans kussen (DownTouch), Medium op ons SwissSense bed liggen in combinatie met een wit kussensloop. De kussenslopen zijn niet egaal wit maar hebben een brede witte streep. Hierdoor breekt het de kleur en komt het kussen beter tot zijn recht. In de webshop zijn er ook nog andere kleuren te koop. Zoals grijs, zwart, blauw en zachtroze wat een hele mooie combinatie kan zijn op ons bed, wel met een ander dekbed uiteraard. Kortom met een Spaans kussen lig je altijd goed!

Welke formaat kussen ligt er bij jou op bed?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Hey, wat leuk. We zijn toevallig net onze slaapkamer aan het renoveren, dus dat hotelgevoel zou leuk zijn. Ik ga op de site kijken!

    • Die reactie heb ik al meer gehoord. Vraag me serieus af of ik een van de weinigen ben die er van houd.
      Zou het een kwestie van gewenning of gewoonte kunnen zijn?

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics