Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Slaapkamer > Met Spaanse kussens waan jij je in je eigen hotel

Met Spaanse kussens waan jij je in je eigen hotel

Als jij ooit eens in een hotel bent geweest dan weet je dat ze daar een ander soort kussen gebruiken dan jij op je bed hebt liggen. Met een Spaanse kussen van Spaansekussens.nl haal jij die luxe nu ook zelf in huis. Zo hoef je nooit meer een nachtje weg om luxe te slapen.

Langwerpige kussens

Langwerpig kussen

Wil jij graag een langwerpig kussen kopen? Ga dan op zoek naar een Spaanse kussen. De langwerpige kussens worden namelijk veel in Mediterraanse gebieden gebruikt. Denk hierbij aan landen zoals Spanje, maar ook Portugal en Italië. Vandaar de naam Spaanse kussens. Hier worden ze ook wel eens hotelkussens genoemd, omdat wij ze in Nederland voornamelijk kennen van hotels.

Een langwerpig kussen is meestal 70, 80 of 90 cm breed. Hiermee kun je dus (bijna) je hele plek in bed bedekken. Zo wordt je hoofd maximaal ondersteund gedurende je slaap. Wel zo prettig. Toch kent dit type kussen nog een aantal voordelen. Namelijk:

  • Doordat het kussen smaller is kan het dus ook verder omhoog liggen. Vooral voor lange mensen (o.a. ik dus) hebben hier profijt bij.
  • Nek- en/of schouderklachten worden veelal minder door de speciale maat van dit kussen.
  • Als je niet in bed ligt oogt het bed altijd mooi met een breed kussen. Zeker als je er nog een kussen achter stopt die de kleur van het dekbed heeft. Op deze manier speel je met kleuren, zie foto.

Spaansekussens.nl

Spaansekussens.nl heeft vele soorten Spaanse kussens in het assortiment. Van vederzacht tot en met extra stevig. Hierdoor kunnen niet alleen volwassenen terecht bij dit bedrijf maar zijn er ook kussens die geschikt zijn voor kinderen. Tevens heeft het originele Spaans slaapkussen een behandelingen tegen allergie verschijnselen en bacteriën ondergaan en biedt het hierdoor een gezondere nachtrust. Bovendien zijn de originele Spaanse slaapkussens van hoogwaardige kwaliteit en zeer betaalbaar in vergelijking met andere kussens. Dat wil jij toch ook?

Onze ervaring

Spaanse kussens

Wat een luxe is dat zeg! Niet alleen voor het oog maar ook voor het comfort.

Wij hebben het Spaans kussen (DownTouch), Medium op ons SwissSense bed liggen in combinatie met een wit kussensloop. De kussenslopen zijn niet egaal wit maar hebben een brede witte streep. Hierdoor breekt het de kleur en komt het kussen beter tot zijn recht. In de webshop zijn er ook nog andere kleuren te koop. Zoals grijs, zwart, blauw en zachtroze wat een hele mooie combinatie kan zijn op ons bed, wel met een ander dekbed uiteraard. Kortom met een Spaans kussen lig je altijd goed!

Welke formaat kussen ligt er bij jou op bed?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics