Met Lynn de keuken in de cadeautip voor de feestdagen.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kookboeken > ‘Met Lynn de keuken in’ de cadeautip voor de feestdagen

‘Met Lynn de keuken in’ de cadeautip voor de feestdagen

Of het nu een ontspannen weekend is of een doodnormale doordeweekse dag, “Met Lynn De Keuken In” staat garant voor heerlijke maaltijden zeven dagen per week. Lynn kookt op een toegankelijke en ongecompliceerde manier, maar altijd met een bourgondische inslag en vol smaak. Ze besteedt veel aandacht aan aantrekkelijke presentaties op je bord en eenvoudige menucombinaties om thuis gezellig te tafelen.

Dit kleurrijke kookboek van de bekende TV-chef is nu verkrijgbaar in de winkels en vormt een geweldig cadeau-idee voor de feestdagen.

Van snelle gerechten die zeker een plekje krijgen in je vaste repertoire tot uitgebreide borreltafels: Lynn neemt je mee in haar gezellige keuken. Ze is pragmatisch ingesteld en weet als geen ander hoe je met minimale inspanningen het maximale uit ieder gerecht kunt halen.

Met Lynn de keuken in de cadeautip voor de feestdagen.

Over Lynn Van de Vorst

Lynn Van de Vorst (@lynnvandevorst) is een TV-chef, Instagram-kok en influencer met bijna 100.000 volgers. Sinds oktober 2023 heeft ze haar eigen programma “Streetfood” op Njam.tv, waarin ze het beste Nederlandse streetfood op de kaart zet.

Dagelijks inspireert ze haar volgers met heerlijke recepten en neemt ze hen mee op al haar culinaire avonturen en citytrips. Van Amsterdam tot Maastricht en van Puglia tot Parijs: Lynn is goed geïnformeerd en weet de beste plekjes te vinden. Lynn is afkomstig uit Veldhoven en woont in Amsterdam.

Met Lynn de keuken in de cadeautip voor de feestdagen.

Informatie

Met Lynn de keuken in
Auteur: Lynn van de Vorst
Uitgever: Carrera
EAN: 9789048867783

Win

Thuisleven mag 1 boek verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 17-11-2023.

Lees ook:

Wat kook jij graag?

Foto’s: Van de Vorst PR
#spon *affilitie

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

59 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics