Thuisleven.com
Met Lynn de keuken in de cadeautip voor de feestdagen.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kookboeken > ‘Met Lynn de keuken in’ de cadeautip voor de feestdagen

‘Met Lynn de keuken in’ de cadeautip voor de feestdagen

Of het nu een ontspannen weekend is of een doodnormale doordeweekse dag, “Met Lynn De Keuken In” staat garant voor heerlijke maaltijden zeven dagen per week. Lynn kookt op een toegankelijke en ongecompliceerde manier, maar altijd met een bourgondische inslag en vol smaak. Ze besteedt veel aandacht aan aantrekkelijke presentaties op je bord en eenvoudige menucombinaties om thuis gezellig te tafelen.

Dit kleurrijke kookboek van de bekende TV-chef is nu verkrijgbaar in de winkels en vormt een geweldig cadeau-idee voor de feestdagen.

Van snelle gerechten die zeker een plekje krijgen in je vaste repertoire tot uitgebreide borreltafels: Lynn neemt je mee in haar gezellige keuken. Ze is pragmatisch ingesteld en weet als geen ander hoe je met minimale inspanningen het maximale uit ieder gerecht kunt halen.

Met Lynn de keuken in de cadeautip voor de feestdagen.

Over Lynn Van de Vorst

Lynn Van de Vorst (@lynnvandevorst) is een TV-chef, Instagram-kok en influencer met bijna 100.000 volgers. Sinds oktober 2023 heeft ze haar eigen programma “Streetfood” op Njam.tv, waarin ze het beste Nederlandse streetfood op de kaart zet.

Dagelijks inspireert ze haar volgers met heerlijke recepten en neemt ze hen mee op al haar culinaire avonturen en citytrips. Van Amsterdam tot Maastricht en van Puglia tot Parijs: Lynn is goed geïnformeerd en weet de beste plekjes te vinden. Lynn is afkomstig uit Veldhoven en woont in Amsterdam.

Met Lynn de keuken in de cadeautip voor de feestdagen.

Informatie

Met Lynn de keuken in
Auteur: Lynn van de Vorst
Uitgever: Carrera
EAN: 9789048867783

Win

Thuisleven mag 1 boek verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 17-11-2023.

Lees ook:

Wat kook jij graag?

Foto’s: Van de Vorst PR
#spon *affilitie

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

59 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics