Foolproof BBQ, 60 originele recepten die niet kunnen mislukken.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kookboeken > Foolproof BBQ, 60 originele recepten die niet kunnen mislukken

Foolproof BBQ, 60 originele recepten die niet kunnen mislukken

Mocht je nog niet veel ervaring hebben met de barbecue, dan is dit hét kookboek voor jou: Foolproof BBQ van Genevieve Taylor. Dit kookboek – met 60 onfeilbare recepten voor op de barbecue is een must-have voor iedere (beginnende) barbecue liefhebber.

Foolproof BBQ

Deze geweldige derde toevoeging aan de ‘Foolproof’-reeks (eerder verschenen al Foolproof uit één pan en Foolproof vis) bevat 60 duidelijke recepten die je eenvoudig leren de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Ga voor lamssaté met harissa en dadels of serveer portobelloburgers met mierikswortelsaus. Kies voor een heerlijke lendebiefstuk met chimichurri en sluit af met een knaller van een dessert: ananas met chili-rumsaus. Met elk recept maar je gegarandeerd een culinair hoogstandje, voor koks van elk niveau! Met dit kookboek vol recepten met vis, vlees, groente én fruit in de hoofdrol imponeer je je gasten gegarandeerd. Kies een zomerse dag, nodig je vrienden uit, steek de barbecue aan en ga een stressvrije avond tegemoet met Foolproof BBQ.

Over Genevieve Taylor

Genevieve Taylor is een Engelse BBQ-expert die het liefst op open vuur kookt. Zij ze schrijft erover en
geeft les aan de Bristol Fire School. Inmiddels heeft ze al 11 kookboeken op haar naam staan. Ze
woont in Bristol waar ze het liefst buiten is (als ze daar niet aan het koken is), met de honden
wandelt of in haar moestuin werkt.

Informatie

Foolproof BBQ.
Auteur: Genevieve Taylor.
ISBN: 9789023016939.
Uitgever: Becht.

Lees ook:

Wat maak jij graag op de barbecue?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

  • De laatste keer hadden we een picanha op de BBQ, was erg lekker. Dit boek ken ik trouwens nog niet. Ik ga er eens naar kijken

  • Wij hebben meestal een BBQ pakket, met diverse soorten vlees, de kinderen houden van Hamburgers ,Groetjes Anneliese de Waal

  • Een gezond groentepakketje met champignons, paprika, cherrytomaatjes en rozemarijn en dan deze groenten gaar laten stomen in pakketjes van aluminiumfolie.

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics