Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Tassen etc. > Matador Freerain24 waterdichte rugzak

Matador Freerain24 waterdichte rugzak

Ons leven is veelzijdig. Van een forse wandeling in de bergen tot een stevige wandeling door het Limburgse landschap. Shoppen in het centrum van een hoofdstad (bijvoorbeeld Rome) tot en met boodschappen doen bij onze lokale supermarkt. Fietsen, fitnessen en boulderen zijn ook een paar activiteiten die we graag ondernemen. Waar we ook naar toe gaan onze Matador Freerain24 waterdichte rugzak gaat overal mee naar toe.

Matador Freerain24 waterdichte rugzak

Onze eerste rugzak heeft intussen heel wat steden, natuur en winkels gezien. Hij blijft makkelijk opvouwbaar, goed te wassen als hij eens vies wordt en zit echt zo ontzettend prettig. Ongeacht de inhoud van de tas, het is alleen een beetje organiseren hoe je de spullen inpakt. Wat mij bovendien ook op valt is dat er echt heel veel in de tas past. Zo kan de tas een inhoud tot 24 liter dragen. Na ruim 1,5 jaar de tas in gebruik te hebben, laat de rugzak nog steeds geen sporen van slijtage zien. Het enige wat we zelf hebben veroorzaakt is het kleine tasje los te trekken van de rugzak. Zo kunnen we de rugzak niet meer zo makkelijk opvouwen in het tasje.

Kosten onderweg

Zoals gezegd gebruiken we de rugzak echt heel erg veel. Wat ik er vooral fijn aan vind is dat we een gezin van zes personen zijn. Als we eens op pad gaan en we hebben honger dan lopen de kosten soms de spuigaten uit w.b.t. eten en drinken. €30 of €40,00 voor een kopje koffie/thee/fris met was lekkers erbij is een normaal bedrag. Dat is nog eens te doen als je niet uit eten gaat. Maar niet als je 3 keer op een dag een restaurant of café op moet zoeken om de dag door te maken. We nemen de rugzak dan meestal ook vol mee met een stuk fruit voor ieder, flesjes water en eventueel wat broodjes en een pak koekjes. Daarmee komen we echt al een heel eind. Bovendien kost ons een dagje op stap gaan dan nog een stuk minder. De aanschafwaarde van de Matador Freerain24 waterdichte rugzak haal je er dan ook heel snel uit.

Een tweede rugzak

Aangezien onze kinderen echte tieners zijn en ze steeds meer beginnen te eten. De boodschappen die we doen ook zijn dan ook steeds uitgebreider en qua hoeveelheid fors toegenomen. Nou hebben we daar wel allerlei andere oplossingen voor, denk aan big shopper tassen. Echter voor een dagje weg zijn die big shoppers geen fijne oplossing. Bovendien hebben we in de afgelopen vakantie wederom ontdekt hoe fijn de rugzak is. Je gaat namelijk op pad met heel veel drinken en zodra de tas leeg is vouw je hem op en stop je hem weg. Ga je aan het einde van de dag de boodschappen doen of lekker shoppen, haal je de tas weer te voorschijn.
Echter met zo’n groot gezin, die steeds meer eten en drinken, hebben we een tweede rugzak hard nodig. Het is voor ons dan ook geen moeilijke keuze dat er nog zo’n fijne rugzak besteld wordt.

De Matador Freerain24 waterdichte rugzak is te koop bij Radbag.nl

Welk item in huis vind jij zo ontzettend handig dat je graag een tweede ervan wilt?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Dat lijkt me nog eens een fijne rugzak. Aangezien we over een tijd starten met geocachen ga ik ook eens goed rondkijken voor een fijne rugzak.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics