Madison
Thuisleven.com > Boeken & Films (volwassenen) > Madison – Een supersnelle vriendschap (met winactie)

Madison – Een supersnelle vriendschap (met winactie)

Madison is de beste wielrenster van haar ploeg,  en om nog beter te worden gaat Madison in de zomervakantie op trainingskamp. Door het trainingskamp probeert Madison in de voetstappen van haar vader te treden, namelijk professioneel wielrenner te worden.  Maar dat loopt alles behalve zoals gepland…

Voor ze het weet moet ze ongewild haar racefiets inruilen voor een mountainbike en begint er een heel nieuw avontuur wat haar aan het denken zet… Gaat Madison haar eigen weg, of gaat ze toch haar vader achterna?

Madison is vanaf 29-10 te zien op: Ziggo, KPN, iTunes, Google Play, Amazon, Cinekid, Proximus en te koop op DVD

Win Madison

Wij mogen 3 DVD’s van Masison verloten onder de deelnemers. Laat om kans te maken op deze leuke prijs een reactie achter onder dit artikel en twee willekeurige andere blogs op Thuisleven.com die je aanspreken.

Zou je ons willen helpen?

Wij zouden het leuk vinden om (nog) meer bekendheid te krijgen. Hoe kun je ons helpen?
Attendeer anderen op onze (hopelijk) leuke site. Tevens zijn wij actief op de Social Media kanalen: FacebookInstagramTwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn!

We maken de winnaars op 28 oktober 2020 bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Winacties & Bekendmaking pagina.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

20 reacties