Thuisleven.com

UglyDolls op dvd

Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

Onze kijkervaring

Wat een mooie boodschap die ik onze dochters graag mee wil geven. We maken ons op voor een middagje kijkplezier. Er is van de UglyDolls internationaal merchandise verkrijgbaar. Ik ben heel benieuwd of deze karakters aan zullen slaan. Ze doen mij i.i.g. op voorhand erg aan zorgenvriendjes denken.
We hebben met vlagen hartelijk gelachen om de lelijke knuffels. Het verhaal is vermakelijk en ook voor jonge schoolkinderen goed te volgen. De UglyDolls zijn aandoenlijk en we sluiten hen gelijk in ons hart. Ik hoop dat er een zaadje gepoot is bij onze dochters dat ze niet perfect hoeven te zijn. De tijd zal het leren…

Filminformatie

UglyDolls
Label The Searchers
2019
Kijkwijzer AL
Speelduur 87 minuten
In de originele versie zijn de stemmen van onder andere Kelly Clarkson, Pitbull, Ice-T, Nick Jonas, Janelle Monáe en Emma Roberts te horen. In de Nederlandse versie zijn de stemmen van Vajèn van den Bosch, Jamai Loman (zanger, presentator en musicalacteur) en Défano Holwijn (YouTuber, rapper en acteur).

Lees ook:

En op KiDDoWz: Zorgenvrie​ndje: vriend of knuffel?

Heb jij de film al eens gezien?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

42 reacties

 • Huisdierengeheimen 2; erg leuke film voor jong en oud!
  Ugly dolls hebben we helaas niet in de bioscoop gezien. Hopelijk kunnen we deze film binnenkort zo vaak als we maar willen thuis op dvd kijken!!

 • Leuk!
  De laatste kinderfilm die wij hebben gekeken is Dora. Erg leuk om te zien dat ze groter is geworden maar nog steeds zo avontuurlijk is. We hebben met veel plezier gekeken.

  Ik maak heel graag kans voor mijn dochter want dit zou een prachtig Kerstkado voor haar zijn.

 • De laatste film zal hier of ice age of Madagaskar geweest zijn. De jongens zitten nu een tijdje in die flow. Haha. Tijd voor eens wat anders leuks dus!

 • Mijn zoontje en mijn man hebben de laatste keer storyzoo in de bioscoop gekeken. Vonden ze allebei erg leuk. Deze dvd zou ik graag met mijn zoontje willen kijken.

 • Deze willen we graag nog zien.
  Als laatste heb ik samen met mijn dochter Belle en het Beest gezien. Blijft een mooi verhaal.

 • Huisdierengeheimen die heeft Ruben(6) voor het laatst gezien samen met zijn zusje.
  Ondanks dat ze niet altijd goed samen kunnen spelen kunnen ze wanneer er een film opstaat heerlijk samen op de bank zitten.

 • De laatste was de Aristo katten, een van de leukste films met die 2 ganzen “ik krijg plátvoeten” (al kan er niet één film tippen aan Bambi hé 😉 )

 • Wat leuk! Die ken ik nog niet maar zou ik wat graag willen zien en dan samen met mijn neefjes en nichtje. Ik hoop hem te winnen.

 • Frozen. Mijn zoontje wilde het nooit kijken omdat hij het voor meisjes vond. Van de week aangezet en hij was aangenaam verrast!

 • wat een heerlijke film voor tijdens de kerstvakantie, leuk voor het hele gezin, gezellig met warme chocomel op de bank en genieten van deze leuke, vrolijke film.

 • De laatste film? Dat is de film: Kapitein Onderbroek! Onze kapoen vond hem zo goed, dat hij hem direct opnieuw wou kijken. De volgende dag, idem. En raad is wat er momenteel voor de tigste keer op de achtergrond speelt? Inderdaad… Dus mama heeft nood aan een nieuwe film 😉

 • Met Sinterklaas, hebben we de film Catopia gekeken met mijn kleinzoon, hij vond hem een beetje eng, maar ook wel erg grappig. De ideale combinatie dus!

 • De laatste kinderfilm die ik heb gekeken, is Everest: de jonge Yeti. Samen met mijn dochter en zoon in de bioscoop. Wij vonden deze film ontzettend mooi gemaakt. De muziek was ook heel erg mooi.
  De UglyDolls hebben wij nog niet gezien, maar het lijkt ons een gezellige familiefilm om samen met mijn kinderen, nichtjes en neefjes te kijken tijdens de kerstvakantie.

 • Dat zullen de kids leuk vinden!! heel graag! Wij hebben laatst de nieuwst The Lion King film gekeken, erg leuk maar ohh wij wennen toch nooit aan die zielige scène.. gelukkig is het iedere keer weer eind goed al goed!!

 • Is een hele leuke film
  Mijn twins zijn er dol op
  De laatste kinderfilm die we hebben gekeken was
  Toy Story 4
  Mijn kinderen vonden 1 leuker

 • Deze film moeten wij nog zien maar lijkt me heel leuk om te kijken met de kinderen!
  Wij hebben als laatst The Addams Family gezien, deze was leuk maar toch ook wel een beetje griezelig af en toe.

 • Olaf’s Frozen avontuur is de laatste tekenfilm die wij gekeken hebben. Heerlijke kerstfilm met een goede boodschap (waar draait het echt om met kerst). Daarnaast is hij ideaal van lengte, duurt 22 minuten. Wij hebben genoten!

 • FROZEN!!! Want ze zijn hier gek van Frozen.
  Het is Frozen voor en Frozen na.
  Dat heb je met die meiden, toch !
  Ach ik vind het ook wel een leuke dvd
  K3 is weer wat op de achtergrond verdwenen.
  Ik volg op Bloglovin en graag doe ik mee voor de dvd van de Ugly Dolls, die vinden ze vast ook gaaf.

 • Wij zijn het laatst in de bios naar Shane het schaap geweest. Erg gezellig. Graag een kansje voor deze dvd om lekker op de bank te kijken!

 • In de bios zijn we naar Shane het schaap geweest. Super gezellig!
  Graag een kansje op deze dvd zodat we thuis lekker vanaf de bank kunnen kijken!

 • Deze film hebben we helaas niet in de bioscoop gezien. Daarom hoop ik nu te winnen, zodat we deze film nog heel vaak gezellig thuis kunnen kijken

 • Dit lijkt mij zo’,n grappige film,eentje waar je vrolijk van wordt. Leuk om met de kinderen te kijken op een luie pyjamazondag. Onze laaste film die we hebben gezien was Dumbo.
  Daar hebben we erg van genoten van het lieve olifantje

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics