Thuisleven.com > Er op uit > Vakantie > Vakantiehuisjes > Liever thuis dan op vakantie

Liever thuis dan op vakantie

Ik kan mij zomaar indenken dat er mensen zijn die liever thuis blijven dan op vakantie gaan. Dat kan door heel veel verschillende redenen komen. Je zult op de eerste plek waarschijnlijk al snel denken aan een geld kwestie, maar wat dacht je van mensen die niet goed tegen veranderingen kunnen (bijvoorbeeld autisme). Dan is het fijn als thuis ook een plek is waar je lekker op vakantie kunt gaan.

Thuis = Thuis

Door spelletjes te spelen, boeken te lezen en heerlijk eten te maken kom je natuurlijk al een heel eind voor een ultieme relaxte vakantie. Maar wil je toch een gevoel hebben van iets nieuws, verander dan de indeling van je woning en zorg voor wat nieuwe items in je huis en/of tuin. Zo kun je op een eenvoudige manier intens genieten van je vakantie zonder te veel rompslomp te hebben van een complete volksverhuizing voor een x aantal dagen. Ik weet in elk geval zeker dat je na die vakantie in elk geval goed uitgerust bent!

Toch iets verder weg

Soms is het weg gaan van je eigen huis ook wel lekker. Maar steeds die nieuwe omgeving en moeten afwachten hoe het verblijf is kan ook de nodige stress opleveren. Dan is het fijn om een tweede thuis te hebben op een vaste locatie. Met bijvoorbeeld stacaravans of een chalets via Stekelbos.nl kun je dan op een vaste locatie je vakantie vieren. Het voordeel van een stacaravan of een chalet is toch wel de vaste omgeving en je kunt het inrichten zoals je bij een huis ook zou doen. Alleen is het iets compacter en heb je daardoor ook gelijk een echt vakantiegevoel, ongeacht het aantal keren dat je er verblijft.

Blijf jij liever thuis of ga je graag weg?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Heerlijk om thuis te zijn, maar ik ga ook graag op vakantie. Lekker met de caravan op stap.
    In Nederland of in het buitenland niet te ver weg. Het maakt mij niet uit. Als het maar mooi weer is.

  • Ik ga heel graag weg maar kan me thuis ook vermaken 🙂 Wel ben ik dol op koopjes wat betreft weekendjes weg of vakanties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics