Ik kan mij zomaar indenken dat er mensen zijn die liever thuis blijven dan op vakantie gaan. Dat kan door heel veel verschillende redenen komen. Je zult op de eerste plek waarschijnlijk al snel denken aan een geld kwestie, maar wat dacht je van mensen die niet goed tegen veranderingen kunnen (bijvoorbeeld autisme). Dan is het fijn als thuis ook een plek is waar je lekker op vakantie kunt gaan.

Thuis = Thuis

Door spelletjes te spelen, boeken te lezen en heerlijk eten te maken kom je natuurlijk al een heel eind voor een ultieme relaxte vakantie. Maar wil je toch een gevoel hebben van iets nieuws, verander dan de indeling van je woning en zorg voor wat nieuwe items in je huis en/of tuin. Zo kun je op een eenvoudige manier intens genieten van je vakantie zonder te veel rompslomp te hebben van een complete volksverhuizing voor een x aantal dagen. Ik weet in elk geval zeker dat je na die vakantie in elk geval goed uitgerust bent!

Toch iets verder weg

Soms is het weg gaan van je eigen huis ook wel lekker. Maar steeds die nieuwe omgeving en moeten afwachten hoe het verblijf is kan ook de nodige stress opleveren. Dan is het fijn om een tweede thuis te hebben op een vaste locatie. Met bijvoorbeeld stacaravans of een chalets via Stekelbos.nl kun je dan op een vaste locatie je vakantie vieren. Het voordeel van een stacaravan of een chalet is toch wel de vaste omgeving en je kunt het inrichten zoals je bij een huis ook zou doen. Alleen is het iets compacter en heb je daardoor ook gelijk een echt vakantiegevoel, ongeacht het aantal keren dat je er verblijft.

Blijf jij liever thuis of ga je graag weg?

Geverifieerd door ExactMetrics