De beste Iphone xr hoesjes
Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > De beste Iphone xr hoesjes

De beste Iphone xr hoesjes

Als je de Iphone XR hebt dan ben je verzekerd van een all‑screendesign, de langste batterijduur in een iPhone ooit en de snelste prestaties. Tevens is hij spat‑ en waterbestendig. Je kunt foto’s nemen van studiokwaliteit, alsook prachtige 4K‑video maken. Je hebt een betere beveiliging dankzij Face ID. Al met al een prachtige upgrade van je Iphone. Echter wil je dat nieuwe goedje wel goed beschermen en dat doe je met Iphone XR hoesjes.

Iphone XR hoesjes

Waar sommige andere (web)winkels je overprikkelen met felle kleuren, drukke prints en andere schreeuwerige opties omtrent een hoesje, zijn de hoesjes bij Casimoda juist erg prettig voor het oog. Tenminste dat vind ik. Zo heb je hoesjes met een afbeelding/illustratie, een spreuk (met en zonder afbeelding) en vind je er natuurlijke lay-outs. Zoals bladeren van een plant en marmer-look.

Je bestelt de iphone xr hoesje via casimoda.nl.

De beste Iphone xr hoesjes

Best Friends Forever!

Waar ik echter helemaal aan verknocht ben, zijn de BFF hoesjes! Mijn dochter heeft een bff en dat doet me vaker denken aan mijn beste vriendin van vroeger. Om aan te tonen dat we de beste vriendinnen waren, droegen we van die hartjeskettingen met daarop de tekst Best Friends. Echter was het hartje door midden in een soort bliksemschicht, zodat we beiden een helft konden dragen. Doordat de hartjes in elkaar pasten konden we aan iedereen tonen dat we beste vriendinnen voor altijd waren.
Zo’n ketting is niet echt meer hip, volgens mijn dochter. Toch voelt ze er wel een charme voor. Vandaar mijn liefde dan ook voor de nieuwere methode om aan te tonen dat je BFF bent: met een telefoonhoesje. Je hebt ze in verschillende modellen en ook voor verschillende type telefoons.

Lees ook De favoriete podcasts van onze kinderen en Cadeaus voor een tiener(zoon).

Wat voor soort type hoesje heb jij graag?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Zelf heb ik graag hoesjes die mijn hele tefoon beschermen, zo’n bookcase. Dit ivm grijpgrage handen hoewel ze niet aan mijn telefoon mogen komen aangezien ik dat geen speelgoed vind.

Geverifieerd door ExactMetrics