Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Verzekeringen > Je scooter verzekeren, hoe zit dat?

Je scooter verzekeren, hoe zit dat?

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen, ik heb namelijk nooit iets gehad met een scooter. Op mijn zestiende spaarde ik liever door voor een rijbewijs. Een scooter was, in mijn ogen, altijd zo’n rondrijdend milieuvervuilend ding waar je eigenlijk niet zoveel aan had. En om heel eerlijk te zijn kijk ik er nu nog steeds hetzelfde naar. Echter is er één verschil. Lees snel verder om te ontdekken wat dat verschil is!

File

Een aantal jaren geleden waren er veel minder auto’s op de weg. Daardoor kon je veel makkelijker parkeren en waren er ook een stuk minder file’s. Tegenwoordig is dat helaas wel anders. Het grappige is dat daardoor de kijk op dingen om je heen ook gelijk anders wordt. Ofschoon ik zelf nog steeds niet zo’n scooter fan ben, ik heb 4 kinderen en die passen gewoonweg niet op een scooter, kan ik mij echter heel goed indenken dat dit voor anderen juist wel handig is. Nog niet gesproken over koeriers.

Milieu

Echter zou ik dan wel graag zien dat het allemaal elektrische scooters zouden zijn. Want hoe fijn is het om met een voertuig dat niet het milieu belast een drukke binnenstad te betreden? Met een elektrische scooter via Lasourisscooters.nl heb je niet alleen een scherpe prijs op je scooter maar ook nog eens dagelijks plezier voor je beurs. Immers hoef je niet meer te tanken. En het extra bijkomend voordeel is grappig voor iedereen over de hele wereld. Namelijk de positieve effecten op het milieu.

Scooter verzekeren

Maar goed als je zo’n mooie scooter hebt, kun je deze ook het best even verzekeren. Let er wel even op wie er op de scooter rijd. Zo moeten bestuurders onder de 25 jaar opgegeven worden als hoofdbestuurder, ook als hij/zij slechts incidenteel op jouw scooter rijdt. Is de persoon ouder dan 25 (bijvoorbeeld als je kinderen wel eens op je scooter rijden) dan hangt het af van de persoon die het meeste op de scooter rijdt. Verdiep je hier goed in aangezien dit grote gevolgen kan hebben bij eventuele schade. Verdiep je ook even in een verzekering waarbij je schadevrije jaren op kunt sparen. Deze kun je namelijk gebruiken om extra korting te krijgen op je auto of motorverzekering.

Rijdt jij wel eens op een scooter?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics