Selecteer een pagina

Dat het merk Qualy leuke artikelen op de markt brengt is niks nieuwst voor mij. Zo heb ik al de zelfwaterende bloempot op de vensterbank staan en komen bij feesten de taartplateau en de sweet tweet afsluitbare schaal op tafel te staan. Meerdere malen krijg ik er positieve reacties op, niet alleen uit onze familiekring en vriendengroep, maar ook op Social Media als ik weer eens een foto post van een, naar mijn mening, prachtig opgemaakte schaal. Het blijft dan ook leuk om naar de producten van Qualy te kijken. Zoals ik nu helemaal verkikkerd ben aan de Qualy Design Seizoenen specerijenset, die te koop is bij Cadeau.nl.

Kruiden

Koken met kruiden oftewel specerijen, geeft een twist aan eten. Zo kun je aardappeltjes op vele verschillende manieren kruiden, dat geeft elke keer weer een bijzondere twist en zodoende worden aardappeltjes dan ook nooit saai om te eten. Dat je niet alleen kruiden over aardappeltjes heen hoeft te strooien, moge denk ik wel duidelijk zijn. Een beetje nootmuskaat over de bonen, wat zout over het eitje en een beetje peper over het vlees heen zullen een aangename smaak geven aan het eten. Maar eten doe je niet alleen met je mond…

Qualy Design Seizoenen specerijenset

Met de Qualy Design Seizoenen specerijenset kun je maar liefst 4 veel voorkomende kruiden toevoegen aan de potjes. Als je dit een beetje met gevoel doet (bijvoorbeeld: zwarte peper voor de cactus, zout voor de spar/den, dille of basilicum voor de zomer en paprikapoeder voor de herfst) zul je niet alleen je favoriete kruiden bij de hand hebben, maar ook een prachtige accessoire in de keuken die gegarandeerd op zal vallen bij je bezoek.

Doordat de kleuren prachtig aansluiten bij het getij van het jaar zal het ook een mooie eyecatcher zijn, zal het ook nooit gaan vervelen.

De kruidenpotjes zijn individueel open te maken op twee verschillende manieren (zie foto’s hierboven).

Hoe bewaar jij de kruiden?

Geverifieerd door ExactMetrics