Selecteer een pagina

Een aantal maanden geleden ontving ik van Flinders een erg zwaar pakket. Ofschoon ik de bestelling geplaatst had, met als doel op elke verdieping een nieuwe accessoire toe te voegen, en dus heel erg goed wist wat erin zat, was ik toch stom verbaasd over het gewicht. Met veel nieuwsgierigheid maakte ik het pakket dan ook open en zag tot mijn verbazing exact de dingen in het pakket zitten die ik besteld had. Pas nadat ik de spullen er één voor één uithaalde besefte ik mij dat het gewicht afkomstig was van de Daze bedsprei van Ferm Living.

Daze bedsprei op de zolder

Goedkoop is de sprei niet. Maar heb je ooit hoge kwaliteit (100% katoen) en een merk gezien dat haast voor niks is? Ik niet, dus zwaar verbaasd was ik niet over de prijs. Sterker nog nu we de bedsprei al een aantal maanden in gebruik hebben, vind ik het elke euro waard.
De sprei is erg groot (250 centimeter lang en 240 centimeter breed) waardoor hij ook echt over een groot bed heen getrokken kan worden. Ideaal als je eens even geen zin hebt om al je beddengoed te vervangen (omdat je per ongeluk allerlei niet matchende dingen uit de lade getrokken hebt), terwijl er visite over de vloer komt. Bovendien beschermt het je slaapplek voor stof, pollen en andere dingetjes die op het bed terecht komen door de dag heen. Is de sprei vies, dan was je hem zonder problemen op 30 graden.

En… in de koude maanden kun je de sprei zodanig terug klappen dat het je warmte geeft. En dat kan de Daze bedsprei erg goed dankzij het dikkere formaat. Wat ik zelf erg prettig vind is de rustige grijze kleur, te matchen met haast alle kleuren die je maar wilt.

Opbergmanden op de bovenverdieping

Al een langere tijd hik ik aan tegen de rondslingerende was in de kamers van de tieners. De drempel om de was even naar de wasmachine te brengen of op de badkamer bij de was te gooien lijkt haast onhaalbaar voor ze. Ik zeg bewust haast, want als ik erbij sta en ik begin te commanderen of te dreigen met een passende straf kunnen ze het ineens wel…

Omdat ik het een beetje zat ben om achter ze aan te zitten, liet ik de kinderen zelf zoeken naar een oplossing. Lang nadenken hoefden ze niet want een wasmand zou het probleem verhelpen, aldus de kinderen. Voor een klein bedrag werden twee wasmanden van Done by Deer gekocht, met handvatten zodat ze op vrijdag de was naar de wasmachine kunnen brengen, die nu sierlijk in de slaapkamer staan. En de was… die slingert niet meer rond in de kamer. Nu zul je je vast en zeker afvragen wie de wasmanden leegt. De kinderen zelf uiteraard, maar wel pas nadat ze echt niks meer in de kast hebben liggen en ze zich afvragen waar al hun schone was is…

Sekki kaarsen van Flinders in de woonkamer

Ik ben dol op kaarsen en mag ze in de donkere periodes van het jaar dan ook graag aansteken als sfeerverlichting. Als er dan ook nog een geurtje en een mooi potje omheen zit ben ik al verkocht. En zodra je mij vertelt dat het ook nog een setje is van drie van Ferm Living die je prachtig als combinatie op tafel neer kunt zetten als eye-catcher. Ik denk niet dat ik nog verdere uitleg hoef te geven…
Ze zijn nog niet aangestoken omdat ik ze gewoon te leuk vind als accessoire op tafel.

Welk Flinders woonaccessoire zou jij graag willen om je huis mee op te vrolijken?

Geverifieerd door ExactMetrics