Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Denksport junior & Squla puzzelboeken

Denksport junior & Squla puzzelboeken

Als moeder ben ik altijd op zoek naar leuke bezigheden. Nu is Thuisleven benadert door Denksport en Squla of we interesse hebben in de nieuwe Denksport junior puzzelboeken geschikt voor groep 3/ 4/ 5. Met dochters in deze leergroepen kan ik niet weigeren en daar ben ik achteraf erg blij mee.
We hebben de vier verschillende Denksport junior puzzelboeken: Letterflat, Rekenhotel, Topotrein en Vlucht Q ontvangen in de meivakantie. Het weer zit niet mee, onze dochter heeft haar ellenboog gebroken en zwemles van haar zus gaat gewoon door. Dit lijken alle ingrediënten voor een baaldag te worden en ik zet alvast de wasmachine aan. Ik pak de zwem tas in en neem een extra koekje voor de brokkenpiloot mee. Dan valt mijn oog op de Denksport junior puzzelboeken en ik pak Topotrein voor de zekerheid ook in. Zelfs een pennetje vergeet ik niet.

Topotrein

Thuisgekomen na zwemles wil haar zus ook een boekje, want ze heeft volgens eigen zegge haar best gedaan. Letterflat, taal – spellingpret van A tot Z wordt het. Ze vult haar naam en mooiste/ stomste letter in. De schoolmeid begint fanatiek en wanneer ze het bijltje er na een kwartiertje bij neergooit komt haar zus haar redden. Samen komen ze een heel eind en ze ruilen de boekjes onderling door. Er wordt zowaar samen gedeeld en samen gepuzzeld!

Topotrein, verken de wereld per spoor. De vijfde groeper vult ‘Waar kom jij vandaan’ in en wordt al aan het denken gezet over het vergroten van haar wereld. Van straatnaam- woonplaats- provincie- land- werelddeel- planeet en uiteindelijk sterrenstelsel. Zo, dat begint goed. Terwijl haar zus een uurtje spartelt verdiepen wij ons in de magische wereld van topo. Heel origineel opgezet in ‘kleur de wereld’ in met per werelddeel een andere kleur. En een ezelsbruggetje van de Waddeneilanden en vlaggen kennis.

Letterflat

Onze ervaring met de puzzelboeken van Denksport junior & Squla

De puzzels zijn erg origineel en leuk bedacht. De kinderen worden spelenderwijs uitgedaagd om ermee aan de gang te gaan. Wat voor de één te moeilijk is, laat ze liggen voor de ander of voor later. En te makkelijk bestaat niet! Sommige puzzels zijn direct volstrekt helder, andere behoeven een langere inleiding. Hierdoor behoort samen puzzelen direct ook tot de mogelijkheden. Gezellig aan de keukentafel!

Lees ook:

Denksport Junior is voor alle moeders een uitkomst, want…

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen*

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

30 reacties

 • Denksport Junior is voor alle moeders een uitkomst, want de kids kunnen op een speelse, creatieve manier dingen leren en dat is leuk en motiverend. Iedere moeder wil toch zien dat haar kind(eren) zich fijn vermaakt met verantwoord ‘speelgoed’.

 • Wat een gave actie! Ik doe hier graag aan mee voor mijn twee kids. Oefenboekjes vinden ze geweldig en ik denk dat dit ook zeker een ware hit zal zijn!

 • Mijn jongste dochter is vandaag 6 geworden en is al helemaal klaar voor groep 3. Ze speelt al regelmatig Squla op de app en vind dat fantastisch. Ik weet zeker dat ze het heel leuk zou vinden om deze Squla boekjes in te vullen.

 • Denksport Junior is voor alle moeders een uitkomst, want hiermee zijn we zoet op de achterbank, in de trein en onderweg naar alle uitjes in de zomervakantie

 • doe graag mee voor mijn kleinzoon die graag puzzelt en dan wat minder achter zijn pc zit en hier nog wat van kan leren

 • Denksport Junior is voor alle moeders een uitkomst, want wanneer mijn kinderen de boekjes hebben gevonden zijn ze heerlijk in hun element.

 • Denksport Junior is voor alle Moeders( en oma’s) een uitkomst, want dan kan de IPad eindelijk even aan de kant worden gelegd en gaan de kinderen lekker even ontspannen met een puzzel, zonder dat ze staren naar een schermpje.
  Dat zal wel moeilijk zijn, maar alles is te leren.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Denksport Junior is voor alle moeders een uitkomst, want dit geeft uren puzzelplezier en zo heb ik de zoetste kindjes van het land! Dan zijn ze in no-time puzzel kampioen, ik ga hard duimen want ze vinden dit geweldig om te doen!

 • Denksport Junior is voor alle moeders een uitkomst, want als je kind zelf thuis kan oefenen kan mama eindelijk een extra hoofdstukje lezen in haar boek 🙂

 • Denksport Junior is voor alle moeders een uitkomst, want je kind kan zo net als papa en mama aan de slag met echte puzzelboekjes. Die én heel leerzaam zijn en ook nog eens heel leuk!

 • Denksport Junior is voor alle moeders een uitkomst, want op deze manier leren je kinderen op een leuke manier. Daarnaast is het een echte aanrader voor de vakantie vandaar dat ik graag mee doe voor onze tweeling 😀

 • Denksport Junior is voor alle moeders een uitkomst, want wil je even een moment voor jezelf maar zie je je kinderen liever niet de hele tijd met en telefoon, tv of tablet,
  dan bied je ze een Denksport jr. boekje aan, vinden ze ook supervet!

 • Leuk en uitdagend voor mijn zoontje, ik doe mee. Ook ideaal voor op vakantie, kan hij net als papa en mama puzzelen. En ze blijven nog een beetje bij ook. Nog een fijne Moederdag.

 • Denksport Junior is voor alle moeders een uitkomst, want als je kleine hersentjes kraken heeft mama tijd voor zichzelf!

  Leuk om op deze manier bij je langs te komen! Je ziet me terug op Instagram!

 • …. want dan kunnen ze zich zelf vermaken zonder TV of tablet en heb je als mama lekker even tijd voor jezelf.

 • met de letterflat, het rekenhotel, vlucht q en de topotrein
  kunnen de kinderen lekker bezig zijn.
  de getallen , letters, plaatsen en vreemde woorden
  zorgen dat ze mama niet meer stoorden.
  daardoor heeft mama weer even tijd
  om iets te doen wat haar verblijdt.

  Fijne moederdag!

 • Denksport Junior is voor alle moeders een uitkomst, want de hersens worden gekraakt en de blik word eens van de tablet weggehaald

 • want dan heb je een middagje rust ;-), zeker met een meisje (groep 3) wat extra uitdaging kan gebruiken.

  Fijne moederdag

 • Denksport Junior is voor alle moeders een uitkomst, want, naast dat de kinderen zich er lekker mee kunnen vermaken (en mama eindelijk haar boek eens uit kan lezen:-), leren ze er ook nog eens iets van (en daar wordt mama ook weer blij van:-)

 • Denksport Junior is voor alle moeders een uitkomst, want daarmee kan ik op een leuke en inspirerende manier mijn zoontje helpen om letters, rekenen, talen en topo te leren

 • Denksport Junior is voor alle moeders een uitkomst, want 3 kids die zich vermaken heb ik even me-time

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics