Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Gadgets > Leuke lichtgevende bluetooth speaker van Lumin’us

Leuke lichtgevende bluetooth speaker van Lumin’us

We hebben op Thuisleven al eerder gepubliceerd over de leuke producten van BigBen Interactive. Stuk voor stuk leuke apparaten in een geinige uitvoering. Nu werd mijn aandacht getrokken door de leuke draadloze Lumin’us speakers.

De BigBen Interactive Lumin’us speakers

Bigben Interactive Lumin’us speakersDeze lichtgevende bluetooth Lumin’us speakers van BigBen Interactive bestaan al een tijdje. Ze zijn nu verkrijgbaar in nog leukere, aansprekende uitvoeringen als cactus, ananas, eenhoorn, dino, schedel en raket. De Bluetooth speaker is op te laden via USB en kan dan wel 8 uur lang mee. Dat is wel een heel lang discofeestje. Heel fijn dat het style object vervolgens ergens draadloos neergezet kan worden als publiekstrekker. Met een bereik van tien meter en vervolgens te bedienen is met een kekke afstandsbediening.

Disco Disco

Naast de speakerfunctie van 15 watt heeft deze Lumin’us ook LED verlichting en lichteffecten. Het maakt je muziekfeestje compleet in wel negen aansprekende kleuren. Roze, blauw, groen, paars, geel, wit, rood, oranje en multi. Die desgewenst mee kunnen knipperen op de maat of het ritme van de muziek. Eén van de opties is dat alle kleuren om beurten gaan branden.

Onze ervaring met de Bluetooth Lumin’us speaker

Dochterlief is dol op honden, dus die keuze is snel gemaakt. Ik laad de DOG alvast op via USB en kijk uit naar haar reactie. Ze springt zoals verwacht een gat in de lucht. Ze luistert vaak muziek met haar oortjes in. Nu kunnen wij ook eens meegenieten.
De bediening van de Bluetooth speaker wijst zich vanaf. Ze heeft helemaal geen Bluetooth apparaten dus maakt dankbaar gebruik van het meegeleverde kabeltje en sluit haar telefoon aan. Binnen de kortste keren horen wij muziek. De kwaliteit van het geluid valt mij zeker niet tegen. Met de kinderlijk eenvoudige afstandsbediening is het lustig knipperen van kleur naar kleur totdat er een keuze voor Multi gemaakt wordt. Maar zelfs in ruststand is de speaker een lust voor het oog.

Lees ook:

Bigben Interactive Lumin’us speakers

Bigben Interactive Lumin’us speakersHoe beluister jij je favoriete muziek?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics