Thuisleven.com
Maria Nila droogshampoo Invisidry. Ontvet je haar zonder stroef te maken.
Thuisleven.com > Verzorging > Haarverzorging > Maria Nila, 100% Vegan Haarspullen

Maria Nila, 100% Vegan Haarspullen

Maria Nila, Vegan, 100% natuurlijke haarverzorgingToen ik op de site Haarspullen de Colour Refresh van het merk Maria Nila tegenkwam, was ik meteen geïnteresseerd. Colour Refresh is een masker met kleurpigmenten en ColourGuard Complex, dat je haar verzorgd, beschermd en je haarkleur opfrist. Afhankelijk van de inwerktijd kun je zelfs je haarkleur veranderen. Je wast de kleur er geleidelijk weer uit. Het masker is klaar om te gebruiken, je hoeft dus niet eerst te mengen. Colour Refresh is te verkrijgen in 14 verschillende kleuren. Niet onbelangrijk: Maria Nila Colour Refresh is 100% plantaardig, niet getest op dieren en vrij van sulfaten en parabenen. De verschillende Colour Fresh varianten zijn te koop op Haarspullen.nl voor € 14,95

Gebruik Colour Refresh masker

Ik heb gekozen voor de kleur Cacao Red. Mijn haar is heel donker bruik en ik heb wat uitgroei, maar wat me het meest irriteerde is dat mn haar niet meer zo mooi glanst. Tijd voor een Refresh dus.
Bij het openen van het potje valt me meteen op dat er geen beschermfolie oid over de pasta zit. De pasta zit aan de binnenkant van het deksel en ook direct aan m’n handen.

Op het potje staat niet veel informatie. Je gebruikt Colour Refresh op gewassen, handdoekdroog haar en laat het dan tussen de 2 en 10 minuten inwerken, afhankelijk van het gewenste resultaat wenst. Ik had geen idee hoeveel pasta ik moest gebruiken, uiteindelijk heb ik ongeveer 1/3 van de inhoud gebruikt, waarbij ik merendeel op de uitgroei heb gebruikt (ik heb lang, fijn haar). Ik heb nog overwogen om handschoenen te gebruiken voor het opbrengen, maar aangezien dit niet is meegeleverd of vermeld staat op het potje, heb ik dit niet gedaan.

Waar ik vervolgens meteen spijt van had, want mijn handen zijn verkleuren serieus bruin/rood en dat is er niet af te wassen. Met een schuursponsje lukt het na een paar minuten wel. De geur van de kleurpasta is trouwens heerlijk, een beetje zoet, maar subtiel. Na een minuut of 10 spoel ik mijn haar uit en gebruik, volgens de gebruiksaanwijzing, conditioner en klaar!

Resultaat en conclusie

Mooi glanzend en verzorgd haar met haarproducten van Maria Nila
Mooie subtiele rood-bruine gloed (en die glans!!!)

Zodra mijn haren droog zijn ben ik aangenaam verrast. Mijn haren glanzen en enorm en er ligt een mooie subtiele rood-bruine gloed overheen. Ik vind de Maria Nila Colour Refresh zeker een aanrader. Makkelijk en zuinig in gebruik en een mooi resultaat. Ik vind het ook een fijn idee dat ik een kleurbeurt nu nog een tijdje kan uitstellen. Beter voor mijn haar, voor het milieu en mijn portemonnee.
Jammer vind ik wel dat de pasta niet is afgedekt en de summiere informatie op het potje. Ik had het fijn gevonden als er handschoenen bij zouden zitten en/of duidelijke info over eventuele verkleuringen van handen e.d.

Maria Nila Invisidry Shampoo

Mijn haar wordt vrij snel vet. Daarom gebruik ik regelmatig droogshampoo. Ik heb gekozen voor de Maria Nila Invisidry Shampoo, een poederspray die je haren verfrist, maar ook stevigheid en volume geeft, zonder het stug te maken. Het ColourGuard Complex beschermt tegen kleurverlies, terwijl de spray je haren ook beschermt tegen schadelijke UV straling. Net als alle andere producten van Maria Nila is deze droogshampoo volledig Vegan door gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten, zonder parabenen en sulfaten. De fles heeft een inhoud van 250ml.

Spray

Na de spray goed geschut te hebben spray ik deze op mijn haar. Ook deze spray ruikt heel lekker, niet te zoet, maar lekker licht. Na het sprayen hoef ik geen deur of raam open te zetten om te luchten, heel fijn! Vaak krijg je een grijze waas over je haar bij gebruik van droogshampoo, maar dat gebeurt nu dus helemaal niet. Na gebruik glanst mijn haar nog steeds, maar nu niet meer van vettigheid. De dag na gebruik is mijn haar nog steeds vetvrij!
De Maria Nila Invisidry Shampoo is op Haarspullen.nl te koop voor € 20,75. Wel duurder dan de gemiddelde droogshampoo, maar de voordelen spreken voor zich. Je hebt niet veel nodig voor een lang houdend resultaat.

Lees ook: L’Oreal Source Essentielle shampoo en haarmasker
Lees ook: Dyson Supersonic haardroger
Lees ook: PonyBeads haarkralen

* Voor het schrijven van deze review heb ik review exemplaren ontvangen*

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

29 reacties

 • Wat een leuke actie voor het haar verwenpakket! Als moeder zijnde van een drukke dreumes heb je op weinig momenten je handen vrij. Om dan op zo’n snelle en makkelijke manier je haar eens lekker te ‘pimpen’ klinkt dan ideaal!! Vooral die glans wil ik weer terug en al zou er een mooi kleurtje bij zitten is dat alleen maar bonus!
  Hopelijk mag mijn haar er dan met het Oud en Nieuw feest bij mijn familie er helemaal top uitzien!!

 • Wat een superfijn pakket, heel heel welkom!! Oud & Nieuw vieren we gezellig samen met het gezin, lekker spelletjes doen, appelflappen maken en genieten!!

 • Eerst even om ongeveer 6 uur met alle buren een borreltje buiten drinken met een oliebol en dan samen gezellig lekker op de bank naar een leuk programma op de tv kijken. De volgende dag hebben we alle kinderen en kleinkinderen over de vloer om elkaar een goed jaar te wensen. Hoop dat ik inderdaad mijn haar goed gestyled heb zitten, want als je haar maar goed zit dan voel je je toch prettiger. En daar heb ik goede haarproducten voor nodig. Dan ga ik het nieuwe jaar tenminste met goed zittend haar in.
  Ik volg op Bloglovin en doe heel graag mee.

 • Ik zorg altijd dat mn haar lekker fris en zacht is. Met oud en nieuw en kerst gaat er ook nog wat glitter in. Van dat hele fijne subtiele poeder glitter.

 • Ik ben zelf nog niet vegan. De dochter van een vriendin van me is dat wel. Ik moet zeggen: er is een wereld voor me open gegaan en interesseer me steeds meer ervoor. Zo kwam ik dus ook op deze site terecht. Ach en nu waag ik een gokje…

 • Thuis, met mijn man en mijn moeder, oliebollen eten, oudejaarsconference kijken en bubbels om 12 uur!
  Mijn haar? Gewoon, zoals normaal, niets bijzonders!

 • oud en nieuw:moeder en dochter,gezellig met oliebollen, bubbles en sterretjes het oude jaar uitzwaaien…onze haren zijn mooi: de een grijs en de dochter een enorme krullenbos..dus tijd voor een lekker verwen product voor ons haar..een goed begin van 2019

 • Vermoedelijk op mijn eentje met een mooie film of muziekje. Mooi verzorgd haar is wel belangrijk, want dat doe je toch vooral voor jezelf!

 • Waauw leuk, mijn haar is meestal verzorgd maar mooi minder, ik doe het gewoon in een staartje omwille van weinig inspiratie en tijd, op oudejaar dus ook

 • Wij brengen oud & nieuw thuis door met een grote groep vrienden; na een – voor mij – lange werkdag wil ik dan natuurlijk wel stralen met mooi haar!

 • Ik doe graag mee. We hebben onze dochter en kleinkinderen hier. Ze ligt in scheiding. Dus hopen op een beter jaar!

 • Ik doe graag mee, want de producten van Maria Nila zijn heel fijn. Ik vier oud en nieuw lekker thuis met gezin en vrienden

 • Fijne review met een (voor mij) onbekend merk! Het masker klinkt geweldig en ik ben zeer benieuwd naar het effect. Oud & nieuw breng ik door met mijn gezin en misschien zijn we dan bij goede vrienden thuis.

 • Dat lijkt mij zeker fijn!! Met deze producten kan ik ook voor de dag komen met mijn dunne springerig haar. Wij doen lekker relaxen met de feestdagen en leuke films kijken!!!

 • Lekker thuis op de bank met mijn dochter van bijna 3, maar mijn haar natuurlijk super mooi gestyled.. je weet maar nooit wie er voor de deur kan staan

  FAcebook: An Na

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics