Thuisleven.com
muts bedrukken logo
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Werk > Koud buiten? Dat biedt kansen voor jouw bedrijf!

Koud buiten? Dat biedt kansen voor jouw bedrijf!

De meeste mensen denken bij een dalende temperatuur vooral aan lekker warme kleding en aan de wens om je nog een extra keertje om te draaien in je warme bed. Maar als je ondernemer bent, dan zie je overal kansen in. Dus ook in de weersomslag, nietwaar? Lees de tips in dit artikel en laat je inspireren om in te spelen op deze jaarlijkse weersverandering.

Elk jaargetijde onder de aandacht blijven

Er zijn allerlei vormen van promotie die je ongetwijfeld al toepast voor jouw bedrijf. Misschien sta je regelmatig met een advertentie in de lokale krant en ben je shirtsponsor van een sportvereniging. Maar wat zijn nu typische dingen waarmee je écht opvalt? Je zou eens kunnen overwegen of je relatiegeschenken weg wilt geven die passen bij het jaargetijde. Daarmee kun je minimaal vier keer per jaar flink opvallen en zo blijf je dus het hele jaar goed onder de aandacht bij je doelgroep.
Vind je het lastig om je hier iets bij voor te stellen? Denk dan eens aan de dingen die je zelf nodig hebt in de winter en niet op een ander moment. Een ijskrabber ligt in de zomer werkloos in je auto, maar wanneer het gevroren heeft, ben je maar wat blij dat je er eentje hebt. En dan zie je ook ineens het logo weer dat erop staat. Zo is het tegelijkertijd een heel nuttig, doeltreffend én goedkoop cadeau om weg te geven.
Relatiegeschenkenspecialist Maxilia heeft tal van voorbeelden van producten die je kunt kiezen om tijdens elk gewenst jaargetijde op te vallen. Maak van je doelgroep je ambassadeurs!

Kies de juiste variant

Een bloembollenpakket in de lente, een drinkfles in de zomer, een paraplu in de herfst… het is niet moeilijk om voorbeelden te bedenken van cadeaus die passend zijn voor een jaargetijde. De kunst is alleen om de juiste variant te kiezen die bij jouw bedrijf en je doelgroep past. Als dat lukt, dan weet je zeker dat je een heel seizoen onder de aandacht blijft bij je klanten, leveranciers en hun sociale omgeving.
Voor de winter heb je ook geweldige promotionele gifts om uit te kiezen. Laat bijvoorbeeld mooie mutsen bedrukken, zodat je klanten en relaties bijdragen aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Uiteraard geef je ook alle medewerkers van je bedrijf een exemplaar. Misschien heb je wel buitendienstmedewerkers die letterlijk in de kou moeten werken. Die zullen je extra dankbaar zijn!

Lees ook:

Heb jij spullen met een logo in dagelijks gebruik?

Bron afbeelding: Maxilia

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics