Knetteren en knallen- Bijbels proefjesboek
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Knetteren en knallen- Bijbels proefjesboek

Knetteren en knallen- Bijbels proefjesboek

Mijn partner is wetenschapper. De kinderen vinden het dan ook fantastisch als hij zijn best doet om iets duidelijk te maken door middel van een proefje. Ze zijn dan ook met regelmaat teleurgesteld als ik iets bespreek met ze, want dat is SAAAAAIIII!!! Vast en zeker herkenbaar voor meer ouders. Om daar wat verandering in te brengen bedacht ik mij dat een proefjesboek wellicht wel heel erg leuk is. Benieuwd wat je met het boek “Knetteren en Knallen” allemaal kunt? Lees dan snel verder…

Knetteren en knallen

Spannend. Spetterend. Schuimend.
In het proefjesboek Knetteren en Knallen jongeren en volwassenen erop los. Gelukkig zijn er ook heel wat natuurkundige en technische proefjes bij waar je geen jas, oog en oor beschermers voor nodig hebt. En dit alles in het teken van de Bijbel.
Zo is “Helder zien” een van de proefjes uit het boek. Dit stamt af van ‘De genezing van de blinde man in Betsaïda’ Marcus 8. Ook Jezus is opgestaan en Angst komen aan bod.

Knetteren en knallen- Bijbels proefjesboek

Onze mening/ervaring

Het boek telt maar liefst 62 proefjes die elk op een dubbelpagina aan de orde komt. Je leest op de pagina’s een Bijbeltekst, beschrijving van benodigdheden, duidelijke uitleg over de uitvoering en wat er gebeurt. Een enkele keer krijg je extra uitleg, vooral bij moeilijke onderwerpen is dit zo. Met illustraties en foto’s wordt het geheel duidelijk gemaakt zodat jong en oud het goed begrijpt. Verschillende lettertypes sieren de pagina’s rijkelijk.

Informatie

Auteur: Hanna Holwerda
ISBN: 9789085433798
Leeftijd: Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.
Uitgeverij: Royal Jongbloed

* Voor deze recensie hebben we een recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Geverifieerd door ExactMetrics