Tja, hoe vind je de perfecte vibrator? Eentje die bij je past en waar je je prettig door voelt? Het is geen kwestie van passen of uitproberen tijdens het je zoektocht. Het zal sowieso een beetje spannend zijn. Gelukkig kan je online een vibrator kopen, veilig en zonder druk vanuit huis. Maar waar moet je dan op letten? Ik zet alvast wat informatie op een rijtje. Nu kan je iets eenvoudiger je keuze bepalen.

Een gespecialiseerde aanbieder.

Het begint allemaal volgens mij met het vinden van een gespecialiseerde en betrouwbare winkel. Een aanbieder die een heel breed assortiment van vibrators aan biedt. Van klassieke tot een luchtdruk vibrator als de satisfyer pro 2 (zie afbeelding). Mocht je nog vragen hebben dan kan je hier vast een antwoord vinden of vervolgens je vraag stellen. Ook kun je de specificaties van de verschillende modellen tegen elkaar afzetten en filteren. Niet alleen op merk, lengte of materiaal, maar ook op prijs. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Zet je wensen op een rijtje.

Om de kans te verkleinen dat je wordt overweldigd door het aanbod, is het raadzaam om je eigen wensen op een rijtje te hebben. Wil je de vibrator alleen of samen gebruiken? Welke plekken in of op je lichaam wil je stimuleren? Welk gebruikt materiaal geniet je voorkeur? Mag het een handzaam kleintje zijn of liever een grote, het kan allemaal. Misschien is het handig wanneer de verschillende soorten op een rijtje worden gezet.

Soorten vibrators.

Voorheen werd de vibrator hoofdzakelijk als hulpmiddel bij masturbatie door een vrouw alleen gebruikt. Heden ten dage zijn er ook dildo’s voor duo’s te koop. Trouwens om het even uit welke (twee) geslachten je koppel bestaat. Vibrators zijn er voor vrouwen, mannen, hetero- en homokoppels. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vervaardigd van diverse materialen en in allerlei kleuren. Er is extra aandacht voor andere erogene zones dan alleen de vaginawand. Dat is best vrouw vriendelijk te noemen. Zo is er ook stimulans voor de anus, G spot en/ of clitoris mogelijk. Is het vibreren te heftig, dan kan de verwarmende kop wellicht een uitkomst bieden. Of loop jij juist warm voor een luchtdruk stimulans. Plaats dan het zuigmondje over de clitoris. Er zijn ook stotende vibrators verkrijgbaar, die bewegen naast het vibreren ook op en neer. Deze nemen je al het harde werk uit handen.

Accessoires en opzetstukken.

Voor de beginner is een starter set verkrijgbaar met wat opzetstukken die je (samen) uit kunt proberen. Door het proberen van verschillende opzetstukken, kun je ervaren wat je zelf lekker vindt. Deze stimuleren oraal, de clitoris, in duo of de partner (penis). Mochten de foto’s van de producten vragen onbeantwoord laten, dan kan een video het wellicht wat beeldender maken. De grote merken hebben deze video’s paraat staan op YouTube.

Stimulatie en massage.

De vibrator is niet alleen als stimulator maar ook als massage apparaat te gebruiken. De vibratie sorteert in verschillende standen een ontspannen effect op spieren en de huid als grootste orgaan van je lijf. Vergeet ook niet een gecombineerde glijmiddel/ massageolie mee te bestellen. En een heerlijk ruikende kaars biedt draagt naast wat licht ook bij aan een ontspannen sfeer.

Duurzaamheid.

De duurzaamheid is ook doorgesijpeld in deze industrie. Vibrators worden vervaardigd van verschillende materialen, zoals glas, rubber of metaal. Er worden nauwelijks nog weekmakers gebruikt bij de vibrators. Het apparaat komt in nauw contact met je lichaam, dus moet het ook wel voldoen aan de laatste eisen. Ook is het gebruik van batterijen niet meer van deze tijd. De vibrerende en/ of stotende vibrators zijn oplaadbaar.

Zoek jij nog een leuk cadeau voor in het donker?

Bron afbeelding: Willy.nl

Geverifieerd door ExactMetrics