Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Het dikke billenboek

Het dikke billenboek

Wie heeft de dikste billen van het land?

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft de dikste billen van het land?
Met deze zin wordt het boek “Het dikke billenboek” ingeluid. In rijmvorm komen er verschillende dieren aan bod die allemaal hun derrière stuk voor stuk showen. Dankzij de squishy billen in het boek krijgen de billen nog meer vorm. Hyena ligt dubbel van het lachen. Al die dikke billen, het is om te gillen. Maar wie heeft nou eigenlijk de állerdikste billen…?

Conclusie

Een grappig boek om te lezen met kleine kinderen. Verschillende diersoorten komen aan bod in de meest grappige illustraties. Dankzij de squishy billen heb je nog wat meer interactie met je kind en zal hij/zij geïnteresseerd blijven. Met een knipoog naar het bekende kinderliedje ‘Ze kunnen zeggen wat ze willen’. Het boekje is lekker stevig zodat de kinderen het boek ook goed zelf vast kunnen houden en “lezen”. Al met al erg leuk gedaan!

Informatie

Het dikke billenboek
Auteur: Holly Lansly
Illustraties: Stuart Lynch
Uitgeverij: Witte Leeuw
ISBN: 9789492901514
Aanbevolen leeftijd: 2 – 4 jaar

Op Thuisleven besteden we vaker aandacht aan kinderboeken.

Wie heeft bij jullie de dikste billen?

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een recensie-exemplaar ontvangen*

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics