Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Het dikke billenboek

Het dikke billenboek

Wie heeft de dikste billen van het land?

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft de dikste billen van het land?
Met deze zin wordt het boek “Het dikke billenboek” ingeluid. In rijmvorm komen er verschillende dieren aan bod die allemaal hun derrière stuk voor stuk showen. Dankzij de squishy billen in het boek krijgen de billen nog meer vorm. Hyena ligt dubbel van het lachen. Al die dikke billen, het is om te gillen. Maar wie heeft nou eigenlijk de állerdikste billen…?

Conclusie

Een grappig boek om te lezen met kleine kinderen. Verschillende diersoorten komen aan bod in de meest grappige illustraties. Dankzij de squishy billen heb je nog wat meer interactie met je kind en zal hij/zij geïnteresseerd blijven. Met een knipoog naar het bekende kinderliedje ‘Ze kunnen zeggen wat ze willen’. Het boekje is lekker stevig zodat de kinderen het boek ook goed zelf vast kunnen houden en “lezen”. Al met al erg leuk gedaan!

Informatie

Het dikke billenboek
Auteur: Holly Lansly
Illustraties: Stuart Lynch
Uitgeverij: Witte Leeuw
ISBN: 9789492901514
Aanbevolen leeftijd: 2 – 4 jaar

Op Thuisleven besteden we vaker aandacht aan kinderboeken.

Wie heeft bij jullie de dikste billen?

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een recensie-exemplaar ontvangen*

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics