Thuisleven.com
Hangstoel

Hangen op je slaapkamer

Zodra het buiten mooi weer is komt de hangmat tevoorschijn. Altijd is er wel iemand in te vinden. Hetzij om een goed boek te lezen of om te werken. In de avonden wordt hij veelal gebruikt om te relaxen. Zeker op de dagen dat het overdag heel erg warm is en ’s avonds lekker afkoelt. De hangmat is dus een veelgebruikt item in de tuin. Maar waarom zou je er niet een in huis hangen?

Hangen in huis

Nou heeft natuurlijk niet iedereen de luxe om zomaar een hangmat in huis op te hangen. Gelukkig zijn er ook heerlijke hangstoelen die je in huis op kunt hangen. Deze nemen veel minder plaats in beslag en zijn daardoor zelfs leuk op een slaapkamer. Leuk om ’s avonds in te zetten terwijl je een boek voorleest aan je kleintje en zodra je de ruimte wilt gebruiken om bijvoorbeeld te spelen, dan haal je de hangstoel van de haak en leg je hem aan de kant.

Een hangstoel bestel je snel en eenvoudig via Tropilex.nl en/of Hangmatwereld.nl

De 5 voordelen van een hangstoel

 1. Romantische plek
  Afgezonderd van de achtergrond naar een raam toe, knus in een hoekje in een ruimte of middenin de woonkamer een tweepersoons hangstoel. Waar je de hangmat ook hangt, het zal altijd een bijzondere plek zijn met een toch wel romantisch tintje eraan. Op je vrije moment nestel jij je heerlijk in de kussens en geniet je van het rustgevend effect van het schommelen.
 2. Overal te gebruiken
  Overal is wellicht een beetje een overdreven maar de hangstoel is op vele plekken te gebruiken. Zo kun je met een standaard de stoel op open plekken zetten en met een haak kun je hem overal waar je wilt ophangen. Dus ook aan de boom of op zolder tussen de boekenkasten…
 3. Verminderd stress
  Na een stressvolle dag wil je graag even kunnen afschakelen. De hangstoel is je perfecte toevluchtsoord met heerlijke kussens en een wiegende beweging. Jammer alleen dat je er toch nog even zelf op uit moet voor een drankje…
 4. De perfecte keuze voor jou!
  Hangstoelen zijn hartstikke hip en in meerdere varianten te verkrijgen. Kijk maar eens naar de foto hierboven. Bedenk waar je hem voor wilt gebruiken en kies dan een model dat daar het beste bij past. Succes gegarandeerd.
 5. Geschikt voor elk interieur
  Of je nu een klassiek interieur hebt of een strak interieur, de hangmat past overal bij. Het is dan ook geschikt voor elk interieur.

Hang jij wel eens in huis?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

 • Staat al jaren op de verlanglijst..heb er 1 meegesleept vanuit Brazilië, maar nooit de juiste plek voor kunnen vinden ..

 • Dit staat echt nog op mijn verlanglijstje
  Lijkt me zo relaxed met een boek en een kop thee en een stukje chocolade 😉

 • Wij hebben geen hangstoel in huis, maar dat is wel echt een droom van mijn oudste dochter. Staat nog steeds op haar wensenlijstje 🙂

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics