Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Huwelijk > (Gepersonaliseerde) trouwdoos van Bulbby

(Gepersonaliseerde) trouwdoos van Bulbby

Nadat ik ten huwelijk ben gevraagd in Rome, zijn de voorbereidingen voor ons huwelijk in volle gang. Tijdens dit proces ben ik erachter gekomen dat ik onwijs geniet van deze bijzondere tijd. Zo erg zelfs dat we hebben besloten om het huwelijk een jaar uit te stellen zodat we nog meer kunnen genieten. Bovendien hebben we zo de tijd hebben om alles tot in de kleinste detail uit te werken. En die details zijn nou net hetgeen waar ik zo intens van geniet. Denk bijvoorbeeld aan de bedankjes voor de gasten, tafelversiering, zaalversiering en een welkomstplek waar wij de gasten ontvangen. Al met al komt daar een hoop bij kijken en zullen er vele mooie herinneringen gemaakt worden. Reden te meer om hartstikke blij te zijn met de trouwdoos die ik van Bulbby heb gekregen ter review!

Trouwdoos

De trouwdoos van Bulbby is een (Paulownia) houten kistje met een schuifdeksel erop. De deksel kan worden voorzien van een mooie bedrukking waarbij de doos zelf ook al een mooie herinnering is. Zeker als je de doos gebruikt hebt om op de avond zelf alle enveloppen in te bewaren (tip: laat de kist wel bewaken door iemand die je vertrouwt).

Zoals gezegd kun je de deksel van de doos bedrukken met een persoonlijke tekst, naam, initialen en/of de trouwdatum! Kijk maar eens op de site voor de verschillende mogelijkheden. De schuifdeksel is makkelijk in en uit de kist te schuiven en stevig genoeg om er andere dingen op te zetten. Aan de zijkant van de kist zitten twee handvatten, zodat je de trouwdoos makkelijk op kunt bergen of tevoorschijn kunt toveren.

… And they lived Happily ever after …

Aangezien onze voorbereidingen al volop in gang zijn en ik de nodige spullen verzamel leek het mij nu al handig om de spullen op een logische plek te verzamelen. En zo staat de trouwdoos nu al een week in onze woonkamer. Ik heb er voor gekozen om de trouwdoos te bestellen met een leuke pakkende tekst, zonder datum. Wij lopen namelijk tegen het probleem aan dat we nog niet weten wanneer de grote dag (of dagen) zijn.

Wat mij opvalt aan de doos is dat deze makkelijk open en dicht gaat, er lekker veel inpast en past bij elk interieur.

Tip: Mocht je de trouwdoos kaal vinden denk er dan eens over na om je trouwkaart in te sealen en deze te lijmen op de zijkanten. Voorzie het geheel vervolgens van een lak zodat het mooi glad aan voelt en je hebt de kist nog unieker gemaakt.

Waar bewaar jij je huwelijks herinneringen?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics