Thuisleven.com
Fit met Daily Lift™ en de suikervrije Winrgy van Dagelijks Superfood
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Alcoholvrije dranken > Fit met Daily Lift™ en de suikervrije Winrgy van Dagelijks Superfood

Fit met Daily Lift™ en de suikervrije Winrgy van Dagelijks Superfood

Ik wilde fit en gezond het nieuwe jaar starten in mijn drukke bestaan. Ik ben blij dat via het weblog ‘Thuisleven’, Daily Lift op mijn weg kwam om te testen. Het leuke is dat mijn bijna afgestudeerde dochter zich zeer enthousiast bij mij aansloot. Zij is bijna klaar met haar studie en erg druk met tentamens. Bij haar speurtocht naar lekker eten in mijn keukenkastje om mee te nemen naar haar appartement trof ze Daily Lift aan. Zelf werk ik de hele week als leerkracht, vervang onze zieke directeur, volg een studie en heb twee lieve pleegkindjes van 2 en 4 jaar in huis. Verder ben ik 51 en kan dus af en toe wel een power boost gebruiken.

Daily Lift

We zijn, nadat Daily Lift en de Winrgy door Dagelijks Superfood geleverd zijn, direct begonnen met het lezen van de bijsluiters. Wij mochten de twee smaken van Daily Lift proeven. De groene smaak, de Coolmint flavor en de rode smaak met Mixed Berries. En de suikervrije Winrgy (blauw) drinken, welke extra energy belooft.

Voor alle verpakkingen geldt dat er in een zakje meer anti-oxidanten zitten dan in 16 porties groenten! Er komt geen zuivel, mais, rijst, rogge en tarwe aan te pas. Daily Lift is vrij van conserveermiddel, zoet- en kleurstoffen. Daily Lift is volledig veganistisch en vegetarisch en natuurlijk ook glutenvrij. En het belooft je concentratievermogen als mede je energie level en je immuunsysteem te verbeteren. In Daily Lift komen de beste enzymen. Natuurlijke fruit, groenten en probiotica samen in een poeder systeem.

In de geleverde Daily Lift boxen met mint en berrie smaak zaten 30 sachets. En in de blauwe Winrgy doos met energy met granaatappelsmaak zaten 15 sachets.

Booster gezondheid

Ik ben samen met mijn dochter gestart om elke ochtend na het opstaan te starten met een booster gezondheid. We hebben het in eerste instantie gemixt met plat bronwater. Elke dag met een lift beginnen wie wil dat nou niet? Ik moet wel zeggen dat we in het begin aan de smaak moesten wennen. De rode met de Mixed Berries beviel ons het best en rook het meest fruitig. Dit maakte de drank voor ons aantrekkelijker. Met een flinke beker water krijg je de beste verhouding vonden wij. Wij moesten erg wennen aan de smaak cool mint. Eigenlijk vonden wij deze het minst lekker. We hebben doorgezet omdat we in deze drukke tijden wel toe zijn aan een boost. Nou is het ook wel zo dat ik in het dagelijks leven misschien te makkelijk op zoet gericht ben.

Mijn dochter is begonnen met het mixen van het sachet met een bekertje water, een handje spinazie, een handje boerenkool en wat peer en of mango. Zo ontstond een geweldig drankje voor in de ochtend. Lekker van smaak, vullend en gezond. Ik denk dat menig leerling zich af heeft gevraagd waarom de juf zo vrolijk door de school sprintte. Op een paar drukke dagen heb ik de Winrgy energy boost geprobeerd. Dit gaf mij echt een opkikker.

Energy boost

De rode drank is ook prima met water te drinken waardoor het in de ochtend een snelle en makkelijke energy boost is. Daily Lift belooft zeker wat ook echt waar is. Ik werd aangesproken op mijn gezonde kleur en energy. Na een paar dagen meen ik zelfs groenten te herkennen en fruitsmaken terug te proeven. Zo zit er in de Coolmint broccoli, boerenkool, spinazie en peterselie. In de rode Mixed Berrie zitten onder andere blauwe bessen, aardbei en framboos. Dit zijn mijn favoriete fruitsoorten.

Fit met Daily Lift™ en de suikervrije Winrgy van Dagelijks Superfood

Naast de gezonde vibe ben ik ook met mijn dochter tot leuke gesprekken gekomen tijdens het testen. Zij heeft haar tentamen met een ruime 8 afgesloten. Zelf heb ik de maanden januari en februari zonder dip overleefd. Wij denken zeker dat Daily Lift hier een bijdrage aan heeft geleverd. Op dagen waarop ik niet gekookt heb, heb ik weleens een extra zakje genomen. Ik heb ook geprobeerd onze pleegkindjes die slechte groente-eters zijn een slokje mee te laten genieten. Dat is niet gelukt, de smaak is voor mijn pleegkindjes van 2 en 4 jaar misschien nog te direct en te heftig.

Prijs/kwaliteit

De prijs/kwaliteit verhouding is redelijk. Daily Lift is niet goedkoop maar zeker een aanvulling op een gezonde leefstijl. Wanneer je online bestelt zijn er kortingen mogelijk. Je kunt er ook voor kiezen om niet elke dag maar om-de-dag een boost te gebruiken. Het meest positieve is voor mij de geur die de Mixed Berries achterlaat. Wanneer ik deze geur ruik komt de energie al binnen. Het is knap dat Daily Lift zoveel moois uit de natuur in een zakje heeft kunnen krijgen.

Dagelijks Superfood is een onafhankelijk Brand Partner van Daily Lift™. Naast het consumeren van de Daily Lift, is er ook een verdienmodel ontwikkelt om je financiële welzijn een boost te kunnen geven. Dagelijks Superfood is goed bereikbaar en geeft een antwoord op gerezen vragen.

Lees ook:

*voor het schrijven van dit artikel hebben wij review-exemplaren ontvangen*

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics