Thuisleven.com
Sies Factory – Uniek & Handgemaakt
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Baby en kinderkleding > Sies Factory – Uniek en Handgemaakt

Sies Factory – Uniek en Handgemaakt

Ik doe vaak mee met Like, Deel & Winacties op Facebook en zo af en toe win ik wat leuks! Dit keer won ik bij Sies Factory een superleuk jurkje voor Elin in maat 104-110. En kijk eens hoe leuk het haar staat? Vooral met die roze sokken, want mama heeft weinig meer te zeggen of wat dochterlief aantrekt. De jurk is nog ietsje aan de ruime kant, maar ze kan het zeker al aan. Zo kunnen we lang met het jurkje doen en is ze er niet over een paar weken al uitgegroeid (hoop ik). De hertjes op het jurkje vindt ze helemaal geweldig! Een bijpassende legging is nog wel wat lastig te vinden, maar een witte gaat ook prima. Wie weet loop ik nog een legging of maillot tegen het lijf die er beter bij past.

De webwinkel van Sies Factory

Toen ik hoorde had dat ik het jurkje had gewonnen, ben ik eens heel goed op de site gaan snuffelen. Hoe meer ik te zien kreeg, des te hebberiger ik werd 😉 Wat een mooie dingen zijn er te koop in deze webwinkel en dat alles ORIGINEEL, UNIEK & HANDGEMAAKT! Ik vind het knap. De site is opgedeeld in verschillende thema’s: de babykamer, de kinderkamer, verzorging, feest en kleding. Voor de baby kun je hier boxkleden, kruikenzakken, lampenkappen, lakentjes, kussentjes en nog veel meer kopen. Je kunt ook een complete serie in één keer bestellen. Dan heb je alles in dezelfde kleurstelling en motief en kun je een complete babykamer heel sfeervol inrichten (dit had ik eerder moeten weten).
Geen baby meer? Voor kinderkamer kunt u hier ook allerlei accessoires vinden. Daarnaast is er ook van alles te verkrijgen voor de verzorging van uw baby; slabbetjes, speenkoorden, verschoningsmatjes en nog heel veel meer.
Een feestje te vieren? Een gepersonaliseerde slinger, een kroon, een broche … Je kunt het zo gek niet bedenken of het is hier te verkrijgen. En als laatste kunt u hier ook voor uw kinderkleding terecht.
Weet u het nog? Allemaal ORIGINEEL, UNIEK & HANDGEMAAKT!

Eigen wensen?

Hoewel er genoeg in de webwinkel te verkrijgen is, kan het toch voorkomen dat u niet vindt wat u precies zoekt. Geen probleem! Neem contact op en samen met u wordt er gekeken wat ze kunnen samenstellen zodat het geheel aan uw wensen voldoet. Er zijn immers 1001 mogelijkheden als je alles zelf maakt.

In deze webwinkel is zoveel leuks te zien dat ik u eigenlijk alleen maar kan aanraden: neem eens een kijkje op Sies Factory!

Lees ook:

Bewaren

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics