Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Werk > Drukwerk in alle vormen

Drukwerk in alle vormen

Bij het bestellen van drukwerk denk je al snel dat dit echt iets is voor bedrijven. Grotendeels is dit natuurlijk hartstikke waar. Denk maar eens aan de folders die we in de bus krijgen en zo nu en dan een mooi kaartje van een bedrijf. Ook flyers bedrukken is een klusje dat bedrijven maar al te graag laten uitvoeren. Begrijpelijk aangezien een flyer voorzien kan worden van veel informatie en meteen alles in één keer laat zien. Toch is het drukwerk niet alleen maar voor een bedrijf.

Gondeldoosje

Een gondeldoosje is een doosje dat aan de uiterste zijden dicht of opengevouwen kunnen worden. In dit doosje kun je wat leuke of informatieve dingen stoppen. Ideaal voor een huwelijk, geboorte, doop, verjaardag…
Bij een huwelijk kun je bijvoorbeeld denken aan:
een paar oordopjes (de dag is druk genoeg geweest dus een ongestoorde nachtrust is wel zo fijn), een pepermuntje (voor een frisse adem, na zo’n lange dag is tandenpoetsen ook wel een dingetje), een foto van het bruidspaar als aandenken, een dankwoord voor het komen en misschien zelfs een extra cadeautje (van klein formaat), dit kan van alles zijn.
Na een geboorte of doop kan dat een foto zijn van de baby met leuke informatie, een koekje met roze en/of blauwe muisjes erop die apart verpakt zijn, wat doop of geboortesuikers en eventueel een klein presentje.

Ronde stickers

Dat ronde stickers privé erg handig zijn heb ik afgelopen week wel ontdekt. Mijn voorraad kast van kruiden en thee bestaan uit ronde busjes waarbij ik op de deksel met een watervaste stift heb geschreven wat erin zit. Helaas voor mij krijg ik, zelfs met allerlei opties te hebben geprobeerd, de watervaste stift niet helemaal weg. Ik ging daarom naar een oplossing en vond ronde stickers die op de deksels pasten. Nadat ik alle dekseltjes zo goed mogelijk heb schoongemaakt heb ik daarna de stickers erop geplakt. Daarna heb ik een voor een de inhoud opgeschreven. Als ik nu eens van inhoud wissel dan hoe ik maar enkel een nieuwe sticker erop te plakken. Ideaal.

Laat jij wel eens iets bedrukken?

Lees ook de blogs omtrent solliciteren doe je zo, trouwen en geboorte

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

  • Ik laat nooit iets bedrukken, maat laatst kregen d ekinderen een t shirt van hun tante wat bedrukt was. Helemaal naar hun eigen smaak. Dat vond ik dan wel weer heel erg leuk!

  • Ik laat eigenlijk nooit iets drukken. De gondeldoosjes vind ik wel een leuk idee, die ga ik onthouden. Misschien ook wel handig voor mijn man zal hem eens tippen.

  • Nee, heb laatst wel printbare vinyl gekocht om daar voor de schuttersvereniging een sponsorbord van te maken. Heb de sponsors daarop uitgeprint en op een wit mdf bord geplakt. En dat hangt op de baan van de schuttersvereniging.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics