Bij het bestellen van drukwerk denk je al snel dat dit echt iets is voor bedrijven. Grotendeels is dit natuurlijk hartstikke waar. Denk maar eens aan de folders die we in de bus krijgen en zo nu en dan een mooi kaartje van een bedrijf. Ook flyers bedrukken is een klusje dat bedrijven maar al te graag laten uitvoeren. Begrijpelijk aangezien een flyer voorzien kan worden van veel informatie en meteen alles in één keer laat zien. Toch is het drukwerk niet alleen maar voor een bedrijf.

Gondeldoosje

Een gondeldoosje is een doosje dat aan de uiterste zijden dicht of opengevouwen kunnen worden. In dit doosje kun je wat leuke of informatieve dingen stoppen. Ideaal voor een huwelijk, geboorte, doop, verjaardag…
Bij een huwelijk kun je bijvoorbeeld denken aan:
een paar oordopjes (de dag is druk genoeg geweest dus een ongestoorde nachtrust is wel zo fijn), een pepermuntje (voor een frisse adem, na zo’n lange dag is tandenpoetsen ook wel een dingetje), een foto van het bruidspaar als aandenken, een dankwoord voor het komen en misschien zelfs een extra cadeautje (van klein formaat), dit kan van alles zijn.
Na een geboorte of doop kan dat een foto zijn van de baby met leuke informatie, een koekje met roze en/of blauwe muisjes erop die apart verpakt zijn, wat doop of geboortesuikers en eventueel een klein presentje.

Ronde stickers

Dat ronde stickers privé erg handig zijn heb ik afgelopen week wel ontdekt. Mijn voorraad kast van kruiden en thee bestaan uit ronde busjes waarbij ik op de deksel met een watervaste stift heb geschreven wat erin zit. Helaas voor mij krijg ik, zelfs met allerlei opties te hebben geprobeerd, de watervaste stift niet helemaal weg. Ik ging daarom naar een oplossing en vond ronde stickers die op de deksels pasten. Nadat ik alle dekseltjes zo goed mogelijk heb schoongemaakt heb ik daarna de stickers erop geplakt. Daarna heb ik een voor een de inhoud opgeschreven. Als ik nu eens van inhoud wissel dan hoe ik maar enkel een nieuwe sticker erop te plakken. Ideaal.

Laat jij wel eens iets bedrukken?

Lees ook de blogs omtrent solliciteren doe je zo, trouwen en geboorte

Geverifieerd door ExactMetrics