Thuisleven.com
Dooky Moonlight Frame Hazel met LED verlichting.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Woonaccessoires > Dooky Moonlight Frame Hazel met LED verlichting

Dooky Moonlight Frame Hazel met LED verlichting

De Dooky Moonlight Frame Hazel is niet zomaar een gewone fotolijst, maar een uniek en innovatief product dat het interieur van de kinderkamer verrijkt en het slapengaan voor jouw kindje nog specialer maakt. Deze fotolijst heeft namelijk een bijzonder kenmerk: er zitten in de maan negen kleine led-lampjes verwerkt, waardoor het lijkt alsof er sterren om je kindje heen schijnen.

Dit maakt het bedtijdritueel nog magischer en betoverender voor jouw kindje. Het licht van de sterren en de maan geven een warme en rustgevende sfeer. Hierdoor kan het zijn dat je kindje wat gemakkelijker in slaap kan vallen. Bovendien kan het jouw kindje helpen om rustiger en dieper te slapen. Dat komt doordat de slaapkamer een aangename en ontspannen omgeving is.

Dooky Moonlight Fram Hazel

Maar de Dooky Moonlight Frame Hazel is niet alleen functioneel, het is ook nog eens een prachtig decoratief stuk voor de kinderkamer. Het frame zelf is gemaakt van hoogwaardig hout, wat het een duurzaam en robuust ontwerp geeft.

De fotolijst biedt ook nog eens de mogelijkheid om een mooie foto van jouw kindje in te plaatsen. Hierdoor wordt het nog persoonlijker en bijzonderder wordt. Het kan een mooie herinnering zijn aan de eerste dagen en weken van jouw kindje, of een andere speciale gelegenheid.

De Dooky Moonlight Frame Hazel is gemakkelijk neer te zetten en werkt op 2 AA batterijen, niet inbegrepen. Hierdoor kan het op elke gewenste plek in de kinderkamer worden gezet. En dankzij de LED-lampjes is het ook nog eens energiezuinig en gaat het lang mee.

Wat vinden wij ervan?

De Dooky Moonlight Frame Hazel is een prachtige en functionele toevoeging aan elke kinderkamer. Het biedt een warme en ontspannende sfeer voor Evi en zorgt ervoor dat het slapen nog specialer wordt. Dankzij het mooie design en de mogelijkheid om een foto van haar erin te plaatsen, is het ook nog eens een waardevol decoratiestuk voor de kinderkamer. Tevens is het een prachtige herinnering voor haar voor later.

Lees ook:

Wat vind jij van dit fotolijstje?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review/recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics