Dooky buggy organizer
Thuisleven.com > Zwangerschap & Baby > Dooky Buggy Organizer.

Dooky Buggy Organizer.

Voor een stevige wandeling is het meesjouwen van de verzorgingstas een beetje overdreven. Om er zeker van te zijn dat de basisbehoeftes mee gaan (flesje, luier, doekjes en misschien een fles water voor jezelf) is een alternatief voor de verzorgingstas dan ook handig. Deze praktische Buggy Organizer van het merk Dooky is daar een perfect voorbeeld van en dan ook een must have voor elke ouder.

Je spullen in handbereik.

Dooky Buggy Organizer

Met de Buggy Organizer is het bukken ook verleden tijd. De organizer heeft namelijk 2 clips waarmee je het tasje aan de stang van de kinderwagen kunt hangen. De organizer is voorzien van vier handige vakken: een groot open vak (niet handig dus voor de beurs of andere persoonlijke items, maar het kan wel), twee met een rits en een vak speciaal voor de billendoekjes. De totale inhoud van de tas is 5 liter. En uiteraard matcht het perfect met de andere Dooky items.

Dankzij de flapjes aan de binnenkant is het zelfs mogelijk om zo de drinkfles en een fles met drinken voor jezelf mee te nemen. Hoe praktisch en prettig tegelijkertijd is dat?!?

Onze ervaring.

Dooky Buggy Organizer

Een frisse neus halen met de kleine vind ik wellicht een van de rustgevende momenten op de dag. De kleine die lekker slaapt en ik kan zelf mijn hoofd even leeg maken. Met mooi weer kom je ook nog eens wat mensen onderweg tegen en als we dan toch aan de wandel zijn is een bezoekje aan de winkels zo gemaakt. Van te voren weet ik dan ook nooit hoe lang een wandeling precies duurt. Een thermosfles met een drankje neem ik dan ook graag mee net zoals een luiertje en billendoekjes. In het verleden heb ik wel eens met een stinkende baby naar huis moeten lopen. De kleine was alles behalve blij en dan is de lol van de wandeling er snel vanaf.

Doordat die kleine dingetjes in de organizer zitten blijft de boodschappenmand vrij voor de boodschappen. Ideaal.

Lees ook:

Wandel jij vaak met de kleine?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics