Thuisleven.com
Dooky buggy organizer
Thuisleven.com > Er op uit > Vervoer > Wandelen > Dooky Buggy Organizer

Dooky Buggy Organizer

Voor een stevige wandeling is het meesjouwen van de verzorgingstas een beetje overdreven. Om er zeker van te zijn dat de basisbehoeftes mee gaan (flesje, luier, doekjes en misschien een fles water voor jezelf) is een alternatief voor de verzorgingstas dan ook handig. Deze praktische Buggy Organizer van het merk Dooky is daar een perfect voorbeeld van en dan ook een must have voor elke ouder.

Je spullen in handbereik

Dooky Buggy Organizer

Met de Buggy Organizer is het bukken ook verleden tijd. De organizer heeft namelijk 2 clips waarmee je het tasje aan de stang van de kinderwagen kunt hangen. De organizer is voorzien van vier handige vakken: een groot open vak (niet handig dus voor de beurs of andere persoonlijke items, maar het kan wel), twee met een rits en een vak speciaal voor de billendoekjes. De totale inhoud van de tas is 5 liter. En uiteraard matcht het perfect met de andere Dooky items.

Dankzij de flapjes aan de binnenkant is het zelfs mogelijk om zo de drinkfles en een fles met drinken voor jezelf mee te nemen. Hoe praktisch en prettig tegelijkertijd is dat?!?

Onze ervaring

Dooky Buggy Organizer

Een frisse neus halen met de kleine vind ik wellicht een van de rustgevende momenten op de dag. De kleine die lekker slaapt en ik kan zelf mijn hoofd even leeg maken. Met mooi weer kom je ook nog eens wat mensen onderweg tegen en als we dan toch aan de wandel zijn is een bezoekje aan de winkels zo gemaakt. Van te voren weet ik dan ook nooit hoe lang een wandeling precies duurt. Een thermosfles met een drankje neem ik dan ook graag mee net zoals een luiertje en billendoekjes. In het verleden heb ik wel eens met een stinkende baby naar huis moeten lopen. De kleine was alles behalve blij en dan is de lol van de wandeling er snel vanaf.

Doordat die kleine dingetjes in de organizer zitten blijft de boodschappenmand vrij voor de boodschappen. Ideaal.

Lees ook:

Wandel jij vaak met de kleine?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics