Selecteer een pagina

Dokter Tinus (Thom Hoffman), de getalenteerde  vaatchirurg Martinus Elsenbosch, Stopt met zijn functie in de grote stad omdat hij een bloedfobie heeft. Hij gaat naar het dorp Wourkem om daar als huisarts aan de slag te gaan. In de serie wordt duidelijk dat er een groot verschil is tussen de stad en het platteland.

De Dokter Tinus serie

In de reeks van 14 afleveringen staat er weer heel wat op stapel. Ik zal een tipje van de sluier oplichten en de veel voorkomende spelers benoemen. Bij Tinus en Lisa (Jennifer Hofman) wordt een zoon geboren. Dit brengt al wat spanning te weeg. Dan komt ook nog de moeder van Lisa (Lieneke Le Roux) terug in Woerkem. Tinus wil terug naar  Amsterdam, maar Lisa werkt natuurlijk op school. In de praktijk kan Tinus vertrouwen op de altijd chaotische maar charmante Kim (Juliette van Ardenne) die doktersassistente is. In de praktijk komen allerlei verschillende patiënten en ongevallen voor, het blijft bijzonder volk die mensen uit Woerkem. Regelmatig valt ook het woord Koekert! Voor als ze de dokter maar raar vinden!

Tinus komt regelmatig bij de apotheek bij Mevrouw Hanszen (Nelleke Zitman) die de dokter erg graag helpt en misschien wel meer wil! Ken (Tygo Gernandt) is ook een belangrijker speler in de serie. Hij is de agent is Woerkem maar of dat altijd zo goed is?! Ken heeft ook nog relatieperikelen! Gijs (Job Bovelander) en zijn vader Bert(Rik Hoogendoorn)  beleven heel wat avonturen met elkaar en bij de Gijsbert het restaurant. Bert heeft vaak geldnood en zoekt hij nu wel bij de juiste personen voor een lening?

In Woerkem woont ook de tante van Tinus, tante Martha (Margreet Blanken). Tinus kan erg goed praten met tante Martha en Lisa ook, ze heeft een belangrijke rol in het leven van beide en blijft uiteindelijke in Woerkem wonen. Tinus krijgt nog bezoek van zijn moeder (Sjoukje Hooymaayer) die hem komt vertellen dat zijn vader overleden is en wil dan verblijven in de dokterswoning. De dvd serie is erg leuk om te kijken, het is spannend met Lisa, Tinus en Harrie. Uiteindelijk een spannende laatste aflevering die je triggerd om het vijfde seizoen te bekijken.

Mijn mening over Dokter Tinus

Ik ben fan van Dokter Tinus, het is een heerlijk serie van een nuchtere soms een beetje een lompe arts, die probeert zijn relatie te redden, en zijn werk altijd uit te voeren, maar wat staat er op de eerste plaats? Arts zijn of Lisa en Harrie!

Dokter Tinus is uitgezonden door SBS6 en van Dokter Tinus is een Boek uitgebracht en zijn de andere seizoenen te koop! Dokter Tinus is te koop voor €12,95

* Voor dit artikel hebben wij een review exemplaar ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics