Thuisleven.com
Dancing Queen - vanaf 25 oktober in de filmtheaters.
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Nederlandse films > Betreed de wereld van dans met “Dancing Queen”

Betreed de wereld van dans met “Dancing Queen”

Ontdek de betoverende wereld van de nieuwe coming-of-age film “Dancing Queen,” geregisseerd door Aurora Gossé, bekend van “Casper en Emma maken Theater.” Deze film belooft een inspirerend verhaal te brengen over vriendschap, body positivity en doorzettingsvermogen.

Een onverwachte dansuitdaging

Het verhaal draait om Mina, een 12-jarig meisje wiens leven een onverwachte wending neemt wanneer de beroemde danser E.D. Win naar haar stad en school verhuist. Smoorverliefd op E.D. Win, schrijft Mina zich in voor een danswedstrijd die hij heeft uitgedaagd. Het enige probleem is dat Mina niet kan dansen!

De reis naar zelfvertrouwen

Van een ongemakkelijke eerste auditie tot een zenuwslopende dansshow, “Dancing Queen” volgt Mina op haar reis naar zelfontdekking en zelfvertrouwen. Ze krijgt steun van haar pittige no-nonsense oma, die altijd eerlijk advies geeft en voor veel humor zorgt.

Een sterrencast

De film schittert met getalenteerde acteurs zoals Liv Elvira Kippersund Larsson, Viljar Knutsen Bjaadel als E.D. Win, en andere opmerkelijke talenten, waaronder Cengiz Al, Anne Marit Jacobsen, Anders Baasmo, en Andrea Bræin Hovig.

Eerste glimp van “Dancing Queen” op het Cinekid Festival

Mis de première van “Dancing Queen” niet op het Cinekid Festival, dat plaatsvindt van 15 tot 29 oktober in Amsterdam. Dit festival staat in het teken van films en media voor kinderen en jongeren.

Van het festival naar de filmtheaters

Na de première op het Cinekid Festival zal “Dancing Queen” beschikbaar zijn voor het Nederlandse publiek in verschillende filmtheaters door het hele land vanaf 25 oktober.

Een inspirerende boodschap

“Dancing Queen” brengt niet alleen entertainment, maar ook een inspirerende boodschap over het overwinnen van obstakels, zelfvertrouwen opbouwen, en je passie volgen, zelfs als je denkt dat je niet kunt dansen.

Mis deze betoverende film niet en laat je meeslepen door de wereld van “Dancing Queen.” Dit is een verhaal dat laat zien dat je met doorzettingsvermogen en de steun van anderen alles kunt bereiken, zelfs als je denkt dat dansen niet jouw sterkste kant is.

Informatie:

  • Regie: Aurora Gossé
  • Cast: Liv Elvira Kippersund Larsson, Viljar Knutsen Bjaadel, Cengiz Al, Anne Marit Jacobsen, Anders Baasmo, Andrea Bræin Hovig
  • Land: Noorwegen
  • Taal: Nederlands ondertiteld en gedubd
  • Lengte: 90 minuten
  • Producent: Thomas Robsahm
  • Distributie: In The Air
  • Releasedatum: 25 oktober

Win

Thuisleven mag 2 x 2 vrijkaarten verloten onder de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel weten welk boek je wilt winnen en laat onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot 23-10-2023.

Lees ook:

Ga jij graag naar de bioscoop?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

10 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics