Thuisleven.com
Twee nieuwe doe-boekjes van Zweeds duo Pettson & Findus.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Doeboeken > Twee nieuwe doe-boekjes van Zweeds duo Pettson & Findus

Twee nieuwe doe-boekjes van Zweeds duo Pettson & Findus

Voor liefhebbers van Pettson en Findus hebben we geweldig nieuws! Dit najaar introduceert Infodok twee nieuwe educatieve doe-boekjes met deze geliefde Zweedse personages, gecreëerd door Sven Nordqvist. Je herinnert je misschien dat we eerder al deelnamen aan hun avonturen, zoals te lezen is in deze blogs: “Koken met Pettson en Findus“, “Speel en Leer Samen met Pettson & Findus” en “Pannenkoekentaart“. Deze nieuwe boeken bieden een geweldige kans om samen met je kinderen te spelen en leren!

Pettson en Findus leren klokkijken

In het boek “Pettson en Findus leren klokkijken” nemen Pettson en Findus je mee op een leerzaam avontuur waarbij de klok centraal staat. Dit boek is een geweldige aanvulling op onze eerdere ervaringen met dit duo.

Het juiste tijdstip: Laat jij de haan op het juiste tijdstip kraaien? Pettson heeft hulp nodig om zijn dag te beginnen en de haan staat klaar om te kraaien. Maar weet jij wanneer dat moet gebeuren? Dit spel leert kinderen de basis van klokkijken terwijl ze Pettson helpen met zijn ochtendroutine.

Bescherm het kippenhok: Pettson en Findus moeten ervoor zorgen dat de vos niet toeslaat in het kippenhok. Kun jij ze helpen om het kippenhok op het juiste moment te sluiten? Dit spannende spel helpt kinderen om te begrijpen hoe tijd en planning werken.

Findus’ verjaardagsfeestje: Findus wil zijn verjaardag vieren, maar hoe laat moet het feest eindigen? Dit spelletje is niet alleen leuk, maar het leert kinderen ook over het concept van tijd en het maken van afspraken.

Dit boek is niet alleen een geweldige manier om klokkijken te leren, maar het stelt kinderen ook in staat om actief deel te nemen aan de avonturen van Pettson en Findus.

Informatie:

Sven Nordqvist – Pettson en Findus leren klokkijken. 
Verschijnt 3 oktober bij Infodok.
ISBN: 9789002280610
Leeftijd: Vanaf 5 jaar

Twee nieuwe doe-boekjes van Zweeds duo Pettson & Findus winactie.

Kerstspelletjes met Pettson en Findus

Kerstmis is een magische tijd van het jaar, en Pettson en Findus willen je uitnodigen om de feestvreugde te delen met hun doe-boekje “Pettson en Findus. Kerstspelletjes.” Dit boek zit boordevol leuke en educatieve kerstspelletjes die de kerstsfeer tot leven brengen. Onze eerdere ervaringen met dit duo hebben ons altijd al in de juiste stemming gebracht voor de feestdagen.

Maak je eigen kerstkaartjes: Kerst draait om het delen van liefde en vreugde, en wat is een betere manier om dat te doen dan met zelfgemaakte kerstkaarten? In dit boek vind je twee kerstkaartjes om zelf uit te knippen en te versieren. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je je eigen kerstkaartjes maakt voor vrienden en familie.

Wijs de Kerstman de juiste weg: De Kerstman heeft een drukke nacht voor de boeg, maar hij heeft wat hulp nodig om de weg naar Pettson en Findus te vinden. Kun jij hem de juiste route wijzen? Dit spelletje is niet alleen leuk, maar het helpt kinderen ook om hun probleemoplossende vaardigheden te verbeteren.

Los de raadsels op: Kerst is een tijd van mysteries en verrassingen. In dit boek vind je raadsels en puzzels die kinderen uitdagen om hun brein te laten kraken terwijl ze plezier hebben.

Met “Pettson en Findus. Kerstspelletjes” kunnen kinderen zich onderdompelen in de kerstsfeer terwijl ze hun vaardigheden verbeteren en plezier beleven aan de avonturen van Pettson en Findus.

Informatie:

Sven Nordqvist – Pettson en Findus. Kerstspelletjes.
Verschijnt 3 oktober bij Infodok.
ISBN 9789002278983
Leeftijd: Vanaf 5 jaar

Mijn mening

Elke keer weer is het een feest om de boeken van Pettson en Findus te lezen. Een nog groter feest zijn de doe-boeken waarin ik met de kinderen aan de gang kan gaan. Deze nieuwe educatieve spelletjesboeken zijn een geweldige aanvulling op onze collectie en brengen een nieuwe dimensie in onze interactie met deze charmante Zweedse personages.

Het leren klokkijken was nog nooit zo leuk en interactief, en de kerstspelletjes brengen ons in de juiste stemming voor de feestdagen. Pettson en Findus blijven een bron van vreugde en educatie voor ons gezin, en we kijken uit naar nog veel meer avonturen met dit geliefde duo. Dankzij onze eerdere ervaringen met Pettson en Findus, wisten we dat deze nieuwe boeken een geweldige aanvulling zouden zijn op onze collectie, en ze hebben ons niet teleurgesteld.

Win

Thuisleven mag beide doe-boeken verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel weten welk boek je wilt winnen en laat onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 31-10-2023.

Lees ook:

Zijn jouw kinderen gek op doe-boeken?

#spon

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

52 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics