Selecteer een pagina

Speel en leer samen met Pettson en Findus in de boeken “Spelletjes met cijfers en vormen” en “Spelletjes met letters en woorden”. Lees er meer over in dit artikel.

Pettson en Findus spelletjes met cijfers en vormen

Wie kan de meeste appels in een kruiwagen laden? Welke voorwerpen uit Pettsons werkplaats zijn het langst en welke het kortst? Vind je weg in doolhoven, kleur op nummer en kraak de codes. Leer dankzij dit spelletjesboek van Pettson en Findus de vormen en cijfers.

Pettson en Findus spelletjes met letters en woorden

Help Findus en omcirkel de woorden die met een K beginnen. Ontcijfer geheime Mukkel-codes en los de woordzoekers op. Duik samen met Pettson en Findus in de wondere wereld van letters en woorden dankzij dit spelletjesboek.

Speel en leer samen met Pettson en Findus.

Wat vinden wij ervan?

Ditmaal geen zware dikke boeken, maar behapbare boeken die niet veel wegen. Ideaal dus als je op vliegvakantie gaat en met een maximum gewicht te maken hebt. Daarnaast zijn de boekjes ideaal om in de auto mee te nemen of om thuis de tijd mee te verdrijven. Handig voor een lange autorit of als je toch nog even een uurtje moet werken.

De spelletjes in de doeboeken zijn mooi vorm gegeven, hebben een duidelijke omschrijving en zijn voorzien van alle antwoorden.

Informatie

Sven Nordqvist

Pettson & Findus: Spelletjes met cijfers en vormen
ISBN 978 90 02 27702 3 | Paperback | Vanaf 3 jaar | 32 pag.

Pettson & Findus: Spelletjes met letters en woorden
ISBN 978 90 02 27703 0 | Paperback | Vanaf 5 jaar | 32 pag.

Lees ook:

Zijn jouw kinderen gek op doe-boeken?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een recensie-exemplaar ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics