Thuisleven.com
Drs. Leenarts producten

Drs. Leenarts producten

Ongeveer een jaar geleden kwam ik in aanraking met één van de producten van Drs. Leenarts. Het merk, dat toen nog niet zo lang bestond, heeft zich in het afgelopen jaar flink uitgebreid en intussen is er zelfs een handboek uitgebracht dat gaat over de huid. De producten hebben allemaal één ding gemeenschappelijk, ze bevatten namelijk geen onnodige toevoegingen.

Drs. Leenarts

Welk huidtype je ook hebt (licht, donker, een oudere huid of juist een hele jonge huid) met deze producten zit je altijd goed. Aangezien er geen ingrediënten inzitten zoals parfum of andere stoffen waar je een allergie kunt ontwikkelen zijn de producten zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidjes. Last van waterpokken, luieruitslag of een droge huid? Je huid kan dan zeker wel een beetje hulp gebruiken ook hier is aan gedacht.

Onze bevindingen, kort en krachtig Huid & Massage Olie

Deze olie heeft een zachte geur, smeert heerlijk uit en trekt snel, maar niet te snel, in de huid. Zo heb je een mooie tijd om te kunnen genieten van een heerlijke massage of kun je juist je partner of kindje voorzien van een massage.

Droge Huid Zalf

Deze zalf gebruik ik zelf veel voor mijn benen, door het scheren is mijn huid wat dunner en veroorzaakt irritatie. Door de benen elke avond in te smeren met deze zalf voelen mijn benen veel prettiger aan en is scheren geen probleem meer.
Stiekem gebruik ik hem ook wel eens als “wonderzalf” voor de kinderen bijvoorbeeld als ze buikpijn hebben.

Berg Zalf

Wat ben ik ontzettend blij geweest met dit product! Mijn jongste zoon had jaren lang last van berg. Alles had ik al geprobeerd maar elke keer weer kwam de berg terug. Deze zalf heb ik zeer royaal in zijn haren gesmeerd, twee handdoeken werden in bed gelegd zodat hij er heerlijk mee kon slapen en de volgende ochtend heb ik hem met een luizenkam helemaal uitgekamd. Nooit weer heb ik hier in huis last gehad van berg.

Verkoelende lotion

Wat hebben wij een pret gehad tijdens de waterpokken periode van dochterlief. Het arme kind zat er helemaal onder, maar met de verkoelende lotion van Drs. Leenarts hebben we alle plekken gestempeld. Met een watje op een stokje hebben we zo de lotion aangestipt op elk blaasje. De lotion liet een witte waas achter op het blaasje en zo was perfect te zien wat we wel en wat we niet hadden gehad.

Bad & Douche Olie

Een olie die multifunctioneel te gebruiken is altijd een topper! En als blijkt dat het ook nog een product is wat huidvriendelijk is voor elk huidtype scheelt dat al helemaal een hoop flacons in de badkamer. Wij zijn fan! Tja, wat kan ik er meer over zeggen?

Babybillen Zalf

Niks zo zielig als van die rode, kapotte billen. Een lekkere maar goedwerkende créme/zalf is dan zeker een must. We hebben van deze zalf een proefzakje gebruikt en in die week (je hebt er niet zo veel van nodig per keer) merkten we duidelijk een positief verschil. In de periode daarna ging de luier af en hebben we het product niet meer hoeven te gebruiken. Deze zalf is overigens ook te gebruiken voor smetplekken én preventief op rode/kapotte babybillen, dus lekker op tijd mee smeren!

Waar te koop?

De producten van Drs. Leenarts zijn online en in haar webshop te koop, maar wil je liever een product in de handen hebben alvorens je het koopt dan kun je bij DA, Dio en Etos terecht. Op de site is er een speciale pagina waar je een kaart van Nederland kunt bekijken met alle verkooppunten, even postcode invullen en de dichtstbijzijnde winkel wordt aangegeven.
Ook kun je op de site allerlei adviezen en tips inwinnen op de speciale Drs. Leenarts Advies pagina. Hier deelt ze haar kennis over diverse huidklachten en huidaandoeningen.

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

29 reacties

 • Ik doe super graag mee voor mn zoontje en vriend! Hun hebben allebei een erg droge huid dus zit zijn geweldige producten voor hun. Ben ook erg benieuwd aangezien we al veel hebben geprobeerd maar niet altijd alles even goed werkt.
  Ik doe erg graag mee voor de Huid & massage olie, verkoelende lotion en de bad & douche olie!
  Fingers crossed! <3

 • Wat een leuke winactie ik hou van winactie’s ik zou graag de huid massage olie en graag luier zalf voor mijn dochtertje willen en graag droge huid zalf ik heb alle stapjes opgevolgd

 • Ik ben heel benieuwd naar deze producten en of het wat voor de droge huid van mijn zoontje kan doen. Ik doe graag mee voor de droge huidzalf, de babybilletjeszalf en de bad & douche olie!

 • Mijn dochter en ik hebben beiden een ontzettend droge en snel geïrriteerde huid met eczeem. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de werking van deze producten en zou ze graag eens zelf proberen. Ik doe graag mee voor de Verkoelende lotion; Bad & Douche olie en de Huid & Massage olie.

  Volgen doe ik via Facebook en Twitter.

 • Wow! Mooie producten. Ik doe graag me voor onze kleine baby die nu nog in mijn buik zit. Graag de billenzalf, bergzalf en droge huidzalf

 • Ben erg benieuwd naar de lipcare, de droge huid zalf en de huid en massage olie.
  Fb: Ike Hassankhan

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fijne jaarwisseling!

 • De huid en massage olie… heel fijn voor mn droge huid.
  De droge huid zalf want ook mn kleine meid is gezegend met een droge huid net als haar mama.
  En de verkoelende lotion voor de geïrriteerde huid van manlief.. duimen maar

 • ken de producten niet maar wil ze wel eens uitproberen, doe graag mee voor de bad en douche olie, de babybillenzalf en de droge huid zalf

 • Dit lijken me hele fijne produkten. Ik zou graag kans maken op de droge huid zalf, de Huid en massage olie en de bad en douche olie. Dan is het setje compleet voor een goede verzorging van top tot teen voor de droge huid van mijn zoon. FIngers crossed

 • Ziet er goed uit. Ik gebruik op dit moment enkel nog olijfoliezeep en kokosolie voor de gevoelige huid van mijn zoon. Maar in de wintermaanden kan hij best wat extra verzorging gebruiken, hij heeft vooral zo’n droog gezicht en ruwe handen. Helaas is het meeste zo agressief qua bestanddelen. Ik kende dit merk nog helemaal niet. Wil het graag proberen. Mijn keus gaat uit naar de volgende producten Droge Huid Zalf, Huid & Massage Olie en Lipcare +. Volg op Twitter en FB. Fijne dagen & jaarwisseling!

 • Ik ken de producten nog niet maar ben wel heel benieuwd, mocht ik winnen kies ik Bad & Doucheolie, Huid & Massageolie en de Droge Huidzalf

 • Ik hoor steeds vaker positieve dingen over dit merk. Ik ken het zelf nog niet maar zou het graag eens uitproberen. Naar de droge huidzalf ben ik vooral erg nieuwsgierig omdat ik soms last van eczeem heb. Voor mijn dochter zou ik kiezen voor de Babybillenzalf. Tot slot zou ik de Bad & Douche Olie kiezen.

 • Wat leuk! Al heel veel gehoord over deze producten. Aangezien onze kinderen probleemhuidje hebben is het altijd lastig om iets nieuws uit te proberen. Maar over deze producten hoor en lees ik alleen maar lof. En als ik deze recensie lees denk ik….toch maar een keer proberen?

 • Wat een te gekke winactie.. ik heb hier al zo veel over gehoord.. ik doe graag mee voor de volgende producten:

  – Huid & Massage olie
  – Bad & Douche olie
  – Babybillen zalf

  Facebook: An Na

 • Nou, ik word helemaal enthousiast door je verhaal!
  Die billenzalf kan Joas wel gebruiken!
  Hier nog geen last van waterpokken gehad, maar als het komt kun je vast maar beter de verkoelende lotion in huis hebben. En het handboek lijkt mij wel wat.

 • ik ben ook benieuwd naar deze producten. de droge huidzalf, de babybilletjeszalf en de bad en douche olie lijkt me wel wat!
  instagram en twitter: dreatje86

 • Ik zou heel graag de bad en douche olie, de lipbalm en de droge huid zalf willen proberen. Onze dochter heeft een droge gevoelige huid dag het soms zelfs netelroos wordt. Met deze producten hoop ik dat ze er minder last van heeft. Volg je ook op twitter en instagram

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics