Selecteer een pagina

Paw Patrol, gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye – die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein! Dermo Care heeft van deze jeugdserie een nieuwe lijn, de lijn bestaat uit:

Paw Patrol 2in1 shampoo

Is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van baby- en kinderhaar. Zo is de shampoo pH huidneutraal en extra mild, waardoor irritatie van de hoofdhuid tegen wordt gegaan. Antiklit en conditioner maken de haartjes makkelijk doorkambaar. Bovendien is de shampoo veilig en mild voor de oogjes.

Paw Patrol 2in1 bad&wasgel

Reinigt de huid op hele milde wijze. Daarnaast helpen de speciale verzorgende en hydraterende bestanddelen in de bad&wasgel de huid babyzacht te houden en een droge huid tegen te gaan.
Tip: spuit bad&wasgel bij de kraan in het bad voor superschuim!

Wij mochten de 2in1 shampoo uit proberen. Nu moet ik zeggen dat er graag naar Paw Patrol wordt gekeken dus ze waren erg blij met de shampoo. De shampoo en bad&wasgel hebben ieder 2 verschillende afbeeldingen op de fles. Wij kregen de shampoo met Marshall erop, dit is de brandweer pup.

De test

Onze oudste van bijna zeven wast zijn eigen haar onder de douche en wilde dit graag met de Paw Patrol shampoo doen. Prima natuurlijk, daar liepen wij tegen een klein probleem aan, hij kreeg de fles niet open. De dop moet je achterover klappen, het voordeel vind ik dat de kleinere kinderen het niet makkelijk kunnen openmaken en er dus niet zomaar wat uitknijpen! Na een paar keer oefenen lukte het! Hij waste zijn haar ermee en was erg enthousiast, het deed niet zeer toen er een beetje shampoo in zijn ogen kwam. Het is dus door onze zoon goed gekeurd.

Nu waren de meiden aan de beurt. Omdat onze middelste redelijk lang haar heeft was ik benieuwd hoe dat gaat met 2 in 1 shampoo. Anders gebruik ik altijd een conditioner na het haren wassen. Het wassen ging goed en het ruikt lekker, geen problemen. Ik zag eerlijk gezegd wel even op tegen het kammen nadat haar haren waren gedroogd, maar dit viel 100% mee. Het kammen ging er goed en zelf gaf ze aan dat het fijn voelde! “Nu hoef ik niet twee keer te wassen achter elkaar om het zacht te maken!”, zei ze. Dus ook deze keer goed gekeurd! De jongste heeft altijd pluishaar, dit was nu niet het geval, dus zijn wij erg blij met dit product!

Ik kan wel zeggen dat dit een blijvertje is, zeker ook omdat er bij de meiden nu geen conditioner gebruikt hoeft te worden en dat scheelt gewoon. Haren wassen is hier nooit een probleem, maar nu vinden ze het gewoon leuk omdat er een Paw Patrol opstaat!

De shampoo en wasgel zijn in flessen van 200 ml te koop en kosten €2,79

Lees ook:

* voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics