Thuisleven.com
De erfenis van Darius
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > De Erfenis van Darius – De Biebbende 10

De Erfenis van Darius – De Biebbende 10

De eindstrijd is begonnen en Melanie krijgt een visioen waarin de dood voorkomt. Ze wil er alles aan doen om dit te voorkomen, maar het lot kan je niet altijd veranderen. Op een oude zolder begint het nieuwe avontuur, hun zoektocht naar de Goddelijke wapens. Alleen duikt er een nieuwe slechterik op, die nog gemener en sterker lijkt dan zijn voorgangers.
Ben jij geïnteresseerd in het boek ‘De Erfenis van Darius’, het tiende deel van De Biebbende, lees dan snel verder…

De Erfenis van Darius

Wanneer Melanie wakker schrikt uit een vreselijke droom, lijkt de werkelijke nachtmerrie pas echt te beginnen. Wanneer ze naar de opening het nieuwe pretpark gaan, is ze doodsbang dat wat ze in haar droom heeft gezien werkelijkheid gaat worden. Al vrij snel komen ze in het vangnet van hun nieuwe vijand Darius, hij is niet te stoppen en zet alles op alles om bij de schat van de heuvel te komen. Dit alles bij elkaar lijkt al avontuur genoeg om te moeten doorstaan, maar de bieb bende heeft daarnaast ook nog een taak om de Goddelijke wapens te zoeken, zodat de vrede in Zuidbaai terug kan keren. Hun oude bekenden Piro en Pen weten veel over het verleden, maar lijken de kinderen ook te willen helpen in het heden. Alleen weten de kinderen niet goed meer wie ze wel en niet kunnen vertrouwen. Wanneer Darius steeds meer bezit neemt van Zuidbaai en er mensen weggaan of plots verdwijnen, wordt het maar al te duidelijk dat het een hele moeilijke maand wordt. De wapens die de kinderen moeten zoeken zijn verstopt over de hele wereld en zijn niet zomaar te bemachtigen. Het word de bieb bende weer heel erg moeilijk gemaakt, maar gelukkig geven ze nooit op.


Wat vinden wij ervan

Een bijzonder spannend boek, met veel verhaallijnen. Soms vond ik het lastig om te concentreren, wanneer de groep op twee verschillende locaties met allebei een eigen taak aan het strijden was. Het was wel netjes verdeeld in aparte hoofdstukken, maar ik moest toch even omschakelen. Dit mocht de sfeer van het verhaal niet drukken, want er gebeurde van alles waardoor het soms tijdens het lezen ook leek alsof je vanuit je eigen huiskamer in een spannende actie film zat, met een beetje fantasie.

Informatie

Titel: De erfenis van Darius, De Biebbende deel 10
Auteur: Michael Reefs
Nederlands
Isbn: 9789492604910
Eerste verschijningsdatum: april 2021
444 pagina’s
Uitgeverij : Stormsteen

Lees ook:

Lees jij graag?

Marion Poeste

Getrouwd en moeder van 2 kinderen. Bij ons thuis draait het allemaal om lactosevrij eten in verband met lactose intolerantie

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics