Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

‘Buzinezzclub: Member Hassan aan het woord’ - Thuisleven.com

Jongeren tussen de 17 en 30 jaar zonder werk of opleiding kunnen terecht bij de Buzinezzclub. De Buzinezzclub begeleidt jongeren bij het vinden van de juiste opleiding, baan of bij de start van een eigen bedrijf. Samen met het team wordt werk gemaakt van hun droom! De Buzinezzclub is te vinden in de steden Eindhoven, Rotterdam & Utrecht.

Ook Hassan sloot zich aan bij de Buzinezzclub twee jaar geleden om zichzelf meer te ontwikkelen. Een ontwikkeling die hij niet durfde te dromen. Lees hier zijn verhaal.
Hassan: “Na de middelbare school heb ik een diploma in detailhandel gehaald, maar ik kwam er al snel achter dat het niets voor mij was. Dus ging ik baantjes uitproberen via mijn ouders’ uitzendbureau. Van schoonmaker tot operator, maar ik deed niets met passie. Ik kwam in een negatieve spiraal terecht omdat niets lukte en ik gewoon niet wist wat ik wilde. Met een uitkeringsbudget heb je geen geld om leuke dingen te doen, maar dat wil je wel. In de sportschool deed ik een masker op, alsof er niets aan de hand was. Maar in feite was dit een uurtje van ontsnapping.”

Vibe

“Na ongeveer drie jaar was ik klaar met deze situatie. Via de gemeente kwam ik eerst bij een ander traject terecht, maar daar wilden ze alleen dat ik zo snel mogelijk de uitkering uitging. Toen ik voor de eerste keer bij de Buzinezzclub naar binnen stapte (2016), voelde ik meteen de goede vibe. De trainers vroegen me wat IK leuk vond en begonnen bij MIJN kern. Ze bouwen je van een 0 weer op naar een 10. Wat ik inspirerend vond waren de gastsprekers die de tijd namen om hun wandeling naar succes met ons te delen. Dat wil ik ook!”

Rebel

“In de tijd dat ik me bij de Buzinezzclub aansloot, had ik een enorme muur om mezelf heen gebouwd. Ik was een rebel. En heb Bryan, Parisa en Tolga geprobeerd gek te maken. Ik weet nog wel dat iemand tegen me zei ‘Hassan, jij kan personal trainer worden’. Waarop ik reageerde ‘Niet. Dan moet ik een diploma halen, die moet ik betalen en daarna heb ik niet eens garantie op een baan? Dat kan echt niet.’ Ik zat in een bepaalde negativiteit en vond het moeilijk om te denken vanuit mijn kern. Uiteindelijk hebben de trainers mij geleerd mijn kwaliteiten te ontdekken en ze te gebruiken.”

Ambities

“Soms slaap ik 4 uurtjes, maar sta ik toch op met energie. Waarom? Omdat ik iets ga doen wat ik leuk vind! Ik ben nu sinds een paar maanden personal trainer en ik heb onwijs veel zin in het ondernemerschap. Ik heb vroeger altijd Krav Maga gedaan en nu mag ik andere mensen weerbaarder te maken. Sport is de puurste vorm om mensen zichzelf tegen te laten komen. Ik barst van de ambities en het is nu aan mij de uitdaging om al deze dromen waar te maken.”

Halfgebakken

“Mijn advies is altijd ‘Ga er vol voor of ga er niet voor’. Halfgebakken kom je er niet, daar zal je dan altijd in blijven hangen. En dat moet je echt niet willen, blijven hangen. Neem het maar van mij aan!

Zie voor meer informatie over de Buzinezzclub

Geverifieerd door ExactMetrics