Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huisdieren > Welk voer is het beste voor jouw hond?

Welk voer is het beste voor jouw hond?

We wonen vlak bij de heide. Het zal je niet verbazen dat er in onze wijk vele hondenbezitters wonen. Nu de kinderen een continue rooster hebben, heb ik wat meer tijd over. Zal het er nu werkelijk eens van komen?

Een hond- wat komt daarbij kijken?

Nu ik niet ben opgegroeid met een hond, zou ik voor de aanschaf van een hond iedereen aanraden om op cursus gaan. En dat geldt wellicht ook voor de kinderen of zijn niet bang? Informeer naar de locatie van de hondentraining, misschien wordt er een cursus bij je in de buurt gegeven. Verder heb je nog wat spullen nodig voor de verzorging van de hond. Ook een hondenriem, een mand of kussen en een speeltje mogen niet ontbreken in je assortiment. En heb je wel tijd om de hond uit te laten? Kan dit terwijl je de kinderen van en naar school brengt? Of is er niemand thuis tussen de middag? En dan is daar natuurlijk nog het hondenvoer.

Hondenvoer

Verdiep je vooraf eens in het hondenvoer. Loop eens langs het winkelschap, de keuze in hondenvoer is overweldigend. Het geschikte hondenvoer is natuurlijk afhankelijk van de leeftijd en grootte van je hond. Er is zelfs hondenvoer van verse ingrediënten. Zoals het eigenlijk in de historie was. Hondenvoer zonder kunstmatige toevoegingen en met vlees als basis. Het hondenvoer van Orijen heeft de hond als carnivoor in het achterhoofd. Toen een hond nog geen huisdier was at hij niet veel groente of fruit. En werd de prooi met huid en haar verslonden, dus ook met been en merg. Ik vind het prettig dat een merk hondenvoer aanbied voor puppy, adult & senior. Zo groeit het aanbod mee met onze hond per leeftijdsfase. Neem dan vervolgens eens een kijkje bij de hondensnacks bij Brekz.nl. Dit als aanvulling op de hoofdmaaltijd en altijd handig om gewenst gedrag mee te belonen. Als jij lekker borrelt mag de hond ook wat hondenworst.

Lees ook:

Heb jij je uitvoerig voorbereid op de komst van je huisdier?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics