Welke vrouw houdt er nou niet van, gratis monsters uitproberen. Ik ben altijd heel blij als ik ze krijg. Zo kreeg ik een leuk doosje van SOTHYS Paris via een vriendin. Een leuke discovery kit met maar liefst 3 tubes erin en wat zien ze er mooi uit.

SOTHYS Paris:

De naam SOTHYS  is vernoemd naar de helderste ster in het heelal die de oude Egyptenaren hem gaven. Het topmerk SOTHYS staat al 70 jaar voor knowhow en kwalitatief hoogwaardige concepten. Dit alles op het gebied van huidverzorging zowel voor de man als de vrouw. Voor elk huidprobleem hebben ze een adequate oplossing en bieden ze een verzorgd, comfortabel en stralend uiterlijk! Alle SOTHYS producten zijn op basis van natuurlijke plantaardige ingrediënten. Ook is het dierproefvrij (SOTHYS wordt al jaren aanbevolen door de vereniging Proefdiervrij), ecologisch verpakt, hypoallergeen en voldoen aan hoge farmaceutische normen.

In de discovery kit zitten 3 tubes van 15 ml met
1. Hydrating youth cream
2. Hydrating comfort youth cream
3. Hydra-smoothing mask

Aan de titels te merken werken ze met producten die meer hydratatie geven, tot wel 60% meer hydratatie zegt de website. De langdurige werking van het intensief hydraterende serum in combinatie met de onmiddellijke werking van de hydraterende crèmes biedt de huid een hoog presterende hydraterende oplossing. Het serum optimaliseert de verjongende hydratatie-efficiëntie van de crèmes.

De SOTHYS producten worden veelal door schoonheidssalons gebruikt en verkocht. Via bijv. Yourbeautyshop en Huidverzorgingswinkel kun je de producten ook online kopen.

Mijn mening:

Ik heb alle drie de tubes uitgeprobeerd. Ze voelden heerlijk aan, het smeert lekker zacht uit en helaas waren de tubes na enkele malen gebruik leeg. Ik kan dus niet zeggen of ze na langdurig gebruik het effect hebben wat ze schrijven (het verjongende effect), maar mijn eerste ervaring ermee was zeker positief.

Tip. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens bij de andere verzorgingsproducten die wij onder de aandacht hebben gebracht op Thuisleven. Wellicht zit hier wel iets tussen zit voor je gading.

Geverifieerd door ExactMetrics