Thuisleven.com
Chocoladebezorgd.nl- handmade chocolates aan huis bezorgd
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Koek en snoep > Chocoladebezorgd.nl- handmade chocolates aan huis bezorgd

Chocoladebezorgd.nl- handmade chocolates aan huis bezorgd

Chocolade is hier in huis bij uitstek het enige dat we allemaal lusten. De repen en bonbons worden hier dus verstopt tot koffietijd en dan is het stil in huis…. op wat gesmak na.

Chocoladebezorgd.nl

Het allerlekkerste is natuurlijk de ambachtelijk vervaardigde chocolade, met liefde bereid en dat proef je. Chocoladebezorgd.nl brengt de handmade chocolates aan huis en maakt hier veel werk van. We ontvangen twee doosjes met alle verschillende smaken om te proeven. Daar gaan wij eens lekker voor zitten.
Wat direct opvalt is de uniforme huisstijl. Alle doosjes, papiertjes, stickers, kaartjes en folies zijn bedrukt met de bedrijfsnaam. Het oog wil ook wat natuurlijk. Het postpakket is heel degelijk verpakt met allerlei waarschuwingen voor de vervoerder. Als je dan het doosje opent, glimmen de bonbons je tegemoet. Ze vallen op door verschillende kleuren spetters en vegen. Op het bijgevoegde kaartje lezen we alle smaken bij de bijbehorende kleur.

Het proeven van de bonbons van Chocoladebezorgd.nl

De oudste leest haar favoriet ‘kokos’ en gaat op zoek naar witte spetters. Dat blijkt een schot in de roos. Haar zusjes gaan voor de kleur roze en dat staat voor framboos, met kalamansi of de donkere roze voor passievrucht. Ze smullen van de zoete chocolade.
Bij mijn koffie eet ik graag donkere chocolade dus ik kies tussen de ‘espresso’ en gouden ‘hazelnoot’. En neem een tweede kop koffie in de avond, een unicum om een extra bonbon te proeven. De ‘gezouten pinda’ verrast mij, deze naam dekt precies de lading. De ‘hazelnoot citroen’ blijkt een bijzonder lekkere combinatie, heel zomers.

De bonbons zijn gemaakt met dikke wand van chocolade en een iets zachtere vulling. Je kan de bonbon niet breken met je vingers. Hierdoor is de bonbon zonder knoeien te nuttigen en dat is een grote pre voor ons gezin. Vaak brokkelen er al snippers af op de kleding of lekt de vulling. Hier is geen sprake van bij de bonbons van Chocoladebezorgd.nl.

Zelf je doosje samenstellen bij Chocoladebezorgd.nl

Bij Chocoladebezorgd.nl kan je zelf je doosje met 5, 10 of 15 bonbons samenstellen. Je selecteert heel gemakkelijk de bonbon smaken naar wens en vult je doosje. Je voegt vervolgens een gratis kaartje toe en de chocolade wordt daags later bezorgd. Een leuk idee als cadeau of om te serveren aan de visite. Een lust voor het oog en je smaakpapillen.
Bij Chocoladebezorgd.nl bieden ze ook chocolade cadeaus aan voor bijzondere dagen of gelegenheden als Pasen, Moederdag en voor alle geslaagden.

Lees ook:

Ben jij ook zo gek op chocolade?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we review exemplaren ontvangen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics