Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Badkamer > Ben je ook zo toe aan een zogenaamde ‘modern bathroom’?

Ben je ook zo toe aan een zogenaamde ‘modern bathroom’?

We wonen nu ruim een half jaar in onze ‘nieuwe’ jaren ’30 woning. Van de plannen die we op voorhand hadden is al een groot deel bewerkstelligt. Alleen de grote klussen zijn, mede gezien het (klus)budget, op de langere baan geschoven. Zo zijn de keuken en de badkamer beiden aan vervanging toe. De vaatwasmachine kan ons huishouden van vijf personen niet bijbenen en heeft inmiddels de geest gegeven. Dat maakte in het begin niet uit, wetende dat het vervangen gaat worden, maar de motivatie om het schoon en netjes te houden er wel een beetje van af. De hoogste tijd om ons al vast wat meer in de materie te gaan verdiepen.

Modern bathroom

De badkamer is zalm roze betegeld, helemaal in de stijl van toen en met een mooi sierrandje. Wat ik erg mooi vind, is dat de Sphinx wastafel en closet van een bijpassende kleur zijn. Niet saai en degelijk wit maar een veel meer luxere uitstraling. Voor de nieuwe badkamer denk ik eerder aan een neutrale licht grijze kleur. Deze basiskleur van toilet, wastafel en badkamermeubel zijn vervolgens eenvoudigweg op te vrolijken met een frisse kleur badlakens, een badmat en accessoires. Wetende dat deze badkamer toch weer een paar jaar mee zal moeten gaan, lijkt mij dit een verstandige keuze.

Vloertegels

Op de badkamervloer zou ik graag grote tegels zien. Dat brengt veel meer rust dan een drukke print. Een badkamermeubel met wat meer opbergruimte zou ook erg fijn zijn. Een plek voor de droge, schone handdoeken en de nodige voorraad verzorgingsartikelen als tandpasta, douchegel en zeep. En het tweede toilet doen we voor geen goud weg, ideaal tijdens de nachtelijke uren. Je ligt zo weer in je warme bed.
Ook moeten we even goed kijken hoe we de ruimte in gaan delen, daar valt qua comfort wel wat winst te behalen. Nu is de draaicirkel voor de wastafel wat beperkt door de halve maanvormige douchedeuren. Wellicht zou een inloop douche hier een oplossing bieden. Dan hebben we meer loopruimte. Toch maar eens langs een showroom rijden want deze modern family wil graag een bijpassende modern bathroom!

Lees ook:

Heb jij een moderne badkamer?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Ohhhhh, wat een prachtige kleur! Vanwege mijn recente verhuizing liep ik laatst ook door een badkamerzaak, maar ik zag zoveel wit, zwart en hout…. Deze tint groen is echt mijn smaak! 😀 Ik ga me er verder in verdiepen! Hopelijk hebben ze nog zoiets in het assortiment! Dankjewel! 😀

  • We hebben een huur huis met een zeer kleine badkamer. Daar is niet zo veel aan te verbouwen ook helaas.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics