Thuisleven.com
Balvi Ladehaken te koop bij Ditverzinjeniet.nl
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Opruimen > Balvi ladehaken om aan je keukendeurtjes te hangen

Balvi ladehaken om aan je keukendeurtjes te hangen

Begin en half november staan bij ons in het teken van het huis grondig schoonmaken zodat we daarna de kerstspullen van zolder kunnen halen. En uiteraard is het ook de tijd waarbij acties in de gaten worden gehouden voor de Sinterklaas- en Kerstinkopen. Zeker rondom Black Friday willen er nog wel eens leuke acties zijn. En als ik dan toch online aan het kijken ben voor cadeau’s dan zie ik ook weer allerlei dingen die praktisch zijn voor onze eigen woning. Zoals de Balvi ladehaken…

Balvi Ladehaken

Balvi is al sinds 1963 importeur van unieke, originele producten. Het bedrijf biedt een gevarieerd assortiment van tijdloze en verrassende producten, die bovendien ook nog eens bruikbaar zijn. De designers van Balvi hebben inmiddels al jarenlang ervaring opgedaan en komen dan ook iedere zes maanden met een verfrissende nieuwe collectie. En daar wil je als de kippen bij zijn!

De producten van Balvi zijn namelijk ook nog eens geheel van die tijd. Zo ook deze te gekke Balvi Ladehaken in de vorm van cactussen (je hebt ze ook in de katten en poezen variant). Zoals de naam al doet vermoeden kun je de ladehaken aan een lade of kastje hangen zodat je aan de haken nog iets op kunt hangen. Je kunt ze ook over een kratje heen hangen zoals ik dat heb gedaan op de foto.

Eigenlijk is er best veel mogelijk mee en daarom zijn deze haken dan ook zo ontzettend prettig. Of je er nu je handdoeken aan op wilt hangen of je jas, badjas of tas. Het kan allemaal! En omdat deze leukerds ook nog eens drie haakjes hebben zou je er zelfs sieraden aan op kunnen hangen in je kledingkast.

Wat vinden wij ervan?

Balvi Ladehaken te koop bij Ditverzinjeniet.nl

Aangezien we al bekend zijn met het merk Balvi weten we dat je met Balvi kwaliteit in huis neemt. Ook deze ladehaken zijn daar weer een perfect voorbeeld van. En ofschoon het ladehaken zijn, kun je ze multifunctioneel inzetten. Dat vind ik zelf wel heel erg prettig. Een ander pluspunt zijn de kleuren die mooi bij elkaar passen (lichtgroen, iets donkerder groen en donker groen). Zeker op de houten kistjes waar ik ze opgehangen heb is dat een hele mooie en frisse combinatie. Ware het ook niet voor het feit dat de Balvi ladehaken op deze manier de muur nog beter accentueert…

Nog even over Black Friday…

Wanneer is Black Friday? In de verenigde staten is Black Friday (27-11-2020) een dag na Thanksgiving (26-11-2020). Aangezien de meeste werknemers die dag vrij hebben wordt die dag beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Omdat nog niet iedereen in de stemming is, zeker niet na Thanksgiving, lokken de bedrijven mensen naar de winkels met knallende aanbiedingen. Steeds vaker zien we ook in Nederland de Black Friday Deals verschijnen.

Wanneer begin jij te shoppen voor de decembermaand?

* Voor dit artikel heb ik een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

15 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics