Thuisleven.com
5 tips voor het creëren van een unieke sfeer in jouw huis.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Woonaccessoires > 5 tips voor het creëren van een unieke sfeer in jouw huis

5 tips voor het creëren van een unieke sfeer in jouw huis

Heb je moeite met het inrichten van je huis? Wil jij ook binnen no-time een gezellige inrichting creëren? Ik geef je 5 tips waarmee je je huis leuk en stijlvol inricht met een unieke sfeer.

1. Kijk naar voorbeelden en doe inspiratie op

Wat vind je mooi? Heb je nog geen duidelijk antwoord op deze vraag, kijk dan zeker eens op social media, zoals Pinterest. Hier vind je ontelbaar veel woonideeën. Sla de leukste ideeën op en laat je inspireren. Zo maak je een moodboard voor de inrichting van je huis wat je er later nog eens bij pakt.

2. Kies voor een stijl

Wat spreekt jou het meeste aan? Romantisch, modern, industrieel of ga je voor een combinatie? Wanneer je dit weet, wordt het inrichten een stuk makkelijker. Combineer materialen zoals hout met staal voor een stoere stijl. Ga je liever voor zacht en vrouwelijk? Kies dan voor pastelkleuren en zachte stoffen. Pak het goed aan en maak een kleurenpalet. Zo zie je direct of al je ideeën bij elkaar passen. Let wel op: gebruik niet te veel donkere kleuren. Je wilt natuurlijk niet dat je huis straks heel donker is.

3. Maak je inrichting persoonlijk

Heb je de meubels uitgekozen? Dan is het tijd voor een persoonlijke touch. Zet souvenirs van je reizen op de planken en hang foto’s aan de muur. Kies voor de hexagon foto tegels en creëer een speels effect. Kies voor afbeeldingen van je gezin en combineer deze met landschapsfoto’s. Er zijn hexagon foto tegels in verschillende vormen. Modulari heeft drie types: Hexagon, Circle en Square. Hiermee kun je oneindig variëren.

4. Hang een fotocollage boven je bed

Het inrichten van een slaapkamer is heel persoonlijk. Hier is ruimte voor al je herinneringen en gevoelens. Hang een Modulari fotocollage boven je bed en ga altijd slapen met een glimlach op je gezicht. Kies voor foto’s van je gezin, de natuur of je huisdieren. Het leuke van de fototegels is dat ze uitbreidbaar zijn. Zo voeg je eenvoudig nieuwe geluksmomentjes toe.

5. Creëer sfeer met planten en bloemen

Kies voor groen in je huis. Met planten geef je een natuurlijke uitstraling. Zet grote eyecatchers op de grond en hang kleinere planten op in vrolijke plantenhangers. Let wel op dat je groene vrienden voldoende licht vangen zodat ze gezond blijven. Zet een grote vaas met bloemen of droogbloemen in de woonkamer voor meer kleur en gezelligheid.

Heb je alle stappen gevolgd? Dan heb je een inrichting met jouw unieke touch. Kijk nog eens goed naar het geheel: past alles bij elkaar of is het nog te rommelig? Misschien wil je nog wat dingen aanpassen en verzetten. Vaak geeft dat weer een hele andere look. Ik wens je veel succes met het creëren van jouw persoonlijke en unieke sfeer in huis.

Lees ook:

Hoe creëer jij een unieke sfeer?

Gesponsord artikel

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics