Thuisleven.com
WaterWipes, de puurste puurste babydoekjes ter wereld.
Thuisleven.com > Verzorging > Verzorging voor baby en kind > WaterWipes, de puurste puurste babydoekjes ter wereld

WaterWipes, de puurste puurste babydoekjes ter wereld

Ofschoon wij fan zijn van wasbare luiers en billendoekjes is het toch maar wat handig om onderweg (en soms ook thuis) een pak billendoekjes bij de hand te hebben. Uiteraard moeten die doekjes voldoen aan onze eisen. Op die manier kwamen we uit bij WaterWipes. WaterWipes zijn namelijk de puurste doekjes ter wereld. In dit artikel vertel ik je er graag meer over.

WaterWipes

WaterWipes billendoekjes zijn de enige doekjes zonder extra toevoegingen. Ze bevatten slechts 2 ingrediënten:

  • 99,9% water
  • Druppel fruitextract (zaadextract van de grapefruit)

Het water in de doekjes is de natuurlijke reiniger en vochtinbrenger. Het zaadextract van de grapefruit zorgt op zijn beurt om de huidconditie goed te behouden. Omdat WaterWipes billendoekjes zo puur natuur zijn, zijn ze zelfs perfect voor de meest gevoelige babyhuid. Ook als een kindje luieruitslag heeft kunnen de billendoekjes worden gebruikt.

Wat vinden wij ervan?

Zoals gezegd vinden wij het belangrijk om zo min mogelijk te consumeren. Daarom gebruiken wij bijna altijd wasbare billendoekjes, of gewoon een hydrofiel washandje. Echter op sommige momenten zijn de wegwerp billendoekjes toch wel heel handig. Op die momenten gebruiken wij met hele positieve ervaringen de WaterWipes billendoekjes. De WaterWipes billendoekjes reinigen goed (ongeacht de inhoud van de luier) en hebben een hele zachte geur die niet overheersend is.

Wat ons opvalt aan een pak WaterWipes billendoekjes is het gewicht. Dat komt natuurlijk omdat de inhoud voor grotendeels uit water bestaat. Daarnaast merken we dat de doekjes niet altijd even makkelijk uit de verpakking komen. Voor we aan een verschoningsbeurt beginnen halen we er dan ook meestal een aantal doekjes uit zodat we niet liggen te klungelen tijdens de verschoning zelf. De ongemakken wegen echter niet op tegen de vele voordelen van het gebruik van de doekjes. Onze kleine heeft namelijk nog nooit luieruitslag gehad. Ook niet op momenten dat we een langere periode achter elkaar alleen maar WaterWipes gebruiken (bijvoorbeeld tijdens een vakantie waar geen wasmachine is).

Lees ook:

  • WaterWipes

Welke billendoekjes gebruiken jullie?

Foto’s: Miranda de Jong

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics