WaterWipes, de puurste puurste babydoekjes ter wereld.
Thuisleven.com > Verzorging > Verzorging voor baby en kind > WaterWipes, de puurste puurste babydoekjes ter wereld

WaterWipes, de puurste puurste babydoekjes ter wereld

Ofschoon wij fan zijn van wasbare luiers en billendoekjes is het toch maar wat handig om onderweg (en soms ook thuis) een pak billendoekjes bij de hand te hebben. Uiteraard moeten die doekjes voldoen aan onze eisen. Op die manier kwamen we uit bij WaterWipes. WaterWipes zijn namelijk de puurste doekjes ter wereld. In dit artikel vertel ik je er graag meer over.

WaterWipes

WaterWipes billendoekjes zijn de enige doekjes zonder extra toevoegingen. Ze bevatten slechts 2 ingrediënten:

  • 99,9% water
  • Druppel fruitextract (zaadextract van de grapefruit)

Het water in de doekjes is de natuurlijke reiniger en vochtinbrenger. Het zaadextract van de grapefruit zorgt op zijn beurt om de huidconditie goed te behouden. Omdat WaterWipes billendoekjes zo puur natuur zijn, zijn ze zelfs perfect voor de meest gevoelige babyhuid. Ook als een kindje luieruitslag heeft kunnen de billendoekjes worden gebruikt.

Wat vinden wij ervan?

Zoals gezegd vinden wij het belangrijk om zo min mogelijk te consumeren. Daarom gebruiken wij bijna altijd wasbare billendoekjes, of gewoon een hydrofiel washandje. Echter op sommige momenten zijn de wegwerp billendoekjes toch wel heel handig. Op die momenten gebruiken wij met hele positieve ervaringen de WaterWipes billendoekjes. De WaterWipes billendoekjes reinigen goed (ongeacht de inhoud van de luier) en hebben een hele zachte geur die niet overheersend is.

Wat ons opvalt aan een pak WaterWipes billendoekjes is het gewicht. Dat komt natuurlijk omdat de inhoud voor grotendeels uit water bestaat. Daarnaast merken we dat de doekjes niet altijd even makkelijk uit de verpakking komen. Voor we aan een verschoningsbeurt beginnen halen we er dan ook meestal een aantal doekjes uit zodat we niet liggen te klungelen tijdens de verschoning zelf. De ongemakken wegen echter niet op tegen de vele voordelen van het gebruik van de doekjes. Onze kleine heeft namelijk nog nooit luieruitslag gehad. Ook niet op momenten dat we een langere periode achter elkaar alleen maar WaterWipes gebruiken (bijvoorbeeld tijdens een vakantie waar geen wasmachine is).

Lees ook:

  • WaterWipes

Welke billendoekjes gebruiken jullie?

Foto’s: Miranda de Jong

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics