Selecteer een pagina

Enige tijd geleden was ik op zoek naar een olie en azijnstel waarmee lekkages verleden tijd zijn. Na een lange zoektocht en heel wat reviews te hebben gelezen van diverse artikelen kwam ik uiteindelijk terecht bij het merk Eva Solo. Een nog onbekend merk voor mij, waarvan ik niet had verwacht helemaal verliefd op te kunnen worden.

Olie en azijnkaraf

Wat mij vooral aanspreekt zijn de strakke lijnen die perfect passen bij onze Villeroy & Boch collectie. De karaf heeft een ruime inhoud en een bijzondere schenktuit waarmee lekken dus echt verleden tijd is. Omdat hij echt zo goed werkt heb ik er niet één, niet twee maar meteen drie besteld (een voor de balsamico, een voor de olijfolie en een voor de witte wijnazijn). Tevens heb ik er een dressingsshaker bij besteld waarmee ik tegenwoordig in een mum van tijd een heerlijke salade dressing op tafel kan zetten.

Theemaker

Omdat het merk mij blijft intrigeren en ik heel veel thee drink, besluit ik uiteindelijk ook de stap te zetten om de theemaker te bestellen. Deze glazen karaf heeft een jasje die in verschillende kleuren verkrijgbaar is, zelf kies ik voor de lichtgrijze variant. Door dit “jasje” blijft de thee lekker warm en past het bij de rest van het servies. Wat ik vooral mooi vind aan deze theemaker is het theefilter en de zelf-openende dop. En ook deze schenkkan is lekvrij, whoopie!

Bakken maar

De laatste tijd heb ik de smaak in de keuken wel te pakken. Het ene na het andere recept wordt uitgewerkt en een deel daarvan beland zelfs op Thuisleven. Omdat ik ook een aantal leuke kookboeken heb die gericht zijn op taarten is een springvorm van Eva Solo geen overbodige luxe. Het doet wat het moet doen en dankzij de anti-aanbaklaag is hij daarna makkelijk schoon te maken. Ideaal!

Dat Eva Solo zich niet alleen op het leven in de keuken richt, bewijzen de mooie outdoor artikelen wel. Het is dan ook een aanrader om eens bij het merk te kijken.

Ken jij dit Deense merk al?

Geverifieerd door ExactMetrics