The Pirates of the Caribbean – Dead men tell no tales
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Actie > The Pirates of the Caribbean – Dead men tell no tales

The Pirates of the Caribbean – Dead men tell no tales

Eindelijk, op 25 mei 2017 is de release van het vijfde deel van ‘The Pirates of the Caribbean – Dead men tell no tales’. De Amerikaanse avonturenfilm, met in de hoofdrol Johnny Depp als Jack Sparrow, liet langer op zich wachten dan de bedoeling was. Door problemen met het script en budget werd de film een aantal keer langer uitgesteld.

The Pirates of the Caribbean

Het wachten wordt echter goed beloond! Wat een heerlijke film met zoveel gave beeld- en geluidsfragmenten. Jack Sparrow gaat tijdens deze film op jacht naar de Drietand van Poseidon en ja, die vindt hij en ja alles loopt goed af en ja, net als alle voorgaande delen, is het weer een lekker voorspelbaar plot, maar who cares?!

De rolverdeling is een prima keuze. Naast Johnny Depp speelt Brenton Thwaites de rol van Henry, Kaya Scodelaria de astronoom Carina Smyth en Javier Bardem als de genadeloze piratenjager kapitein Salazar. Ook Orlando Bloom en Geoffrey Rush komen zijn in deze film weer te zien.

Dead men tell no tales

De eerste scene waarbij Jack Sparrow voor het eerst te zien is in deze film, is weer hilarisch. Wat een droge humor! Met een fles drank in z’n handen, zich afvragend waar hij op dat moment is en natuurlijk weer precies op een plek en op het tijdstip waar niemand hem verwacht. Descene die hierna komt is al net zo komisch. Wat een geweldig begin! Alleen een beetje glimlachen is niet genoeg, een flinke lachbui is meer op z’n plaats.

Tijdens de scenes die hier na komen zien we hoe Jack Sparrow achterna wordt gezeten door kapitein Salazar. Nadat hij ontsnapt is uit de angstige Bermudadriehoek. Allebei willen ze de drietand van Poseidon bezitten. Want pas dan worden de vloeken van de zee kwijt gescholden. De hulp van Carina, als astronoom, is van grote invloed. Immers bezit zij het boek met aanwijzingen over waar de drietand gevonden kan worden. Henry draagt ook bij, samen met hen wil hij z’n vader opnieuw zien en ook dat kan alleen als de vloeken worden opgeheven.

Gedurende de hele film is er een heerlijke balans tussen humor, rust, spanning en avontuur. Wat een geweldige film, zeker als je ook de voorgaande delen hebt gezien!

Lees ook:

Christel Ahles ging voor Thuisleven naar de pers-premiere.

gastbloggerthuisleven

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics