Thuisleven.com
The Laundry Story wasmiddel voor bonte en witte was.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Wassen & drogen > Wasmiddelen en wasparfum van The Laundry Store

Wasmiddelen en wasparfum van The Laundry Store

Komt bij jou thuis ook nooit de bodem van de wasmand in zicht? Blijft de was zich maar opstapelen? Hier heeft Washok.nl iets op gevonden. Ze bieden o.a. de heerlijk ruikende wasmiddelen van The Laundry Store aan met wasparfum, knijpers en al. Ga er maar aan staan!

Washok.nl

Washok.nl is de webshop waar alles met betrekking tot het wassen van textiel op één plek te vinden is. Van verschillende merken vloeibaar wasmiddel, Marseille zeep, wasparfum, wasmanden en zelfs washok decoraties. Washok.nl stuurt mij een starterspakket van The Laundry Store aangevuld met een bonte wasmiddel en textielverfrisser.

The Laundry Store wasmiddelen

The Laundry Store heeft verschillende soorten vloeibaar wasmiddel in het assortiment. Deze zijn aangesloten op de verschillende soorten was binnen een huishouding. Zo is er een The Laundry Store wasmiddel voor de witte was, voor de bonte was en een extra hygiënisch wasmiddel voor de werk- en sportkleding. Het natuurlijke eco-lijn wasmiddel en de wasverzachter zijn zuinig in gebruik, goed voor de planeet en beter voor je wasmachine.

The Laundry Store wasparfums

The Laundry Store wasparfum is verkrijgbaar in flessen van 235 ml. Dat is voor de mensen die hebben kunnen kiezen uit de verschillende geuren: White Musk, Beachy Breeze, Crystal en Water Lilly. Voor de wassers die niet kunnen kiezen is er een proefpakket met alle twaalf geuren wasparfum van The Laundry Store en het merk Amortherapy.
Wasparfum is erg eenvoudig in gebruik. Je giet tot 5 ml, een dopje vol in het vakje van de wasverzachter en je wasmachine doet de rest. Wasparfum is enkel en alleen bedoeld om je wasgoed lekker te laten ruiken. Het heeft geen reinigende werking en kan zelfs de hoogste wastemperatuur doorstaan.

Mijn waservaring

Alleen de linnen tas ruikt al lekker. Ik zet het The Laundry waspakket gelijk op zolder om het daar lekker te laten geuren en dan heb ik nog geen fles opengemaakt. Als eerste staat de witte was met het beddengoed op het programma. Ik kies altijd een wasdag uit op basis van de weersvoorspelling zodat ik het wasgoed buiten kan drogen. Naast het The Laundry Store witte vloeibare wasmiddel, spuit ik er ook een paar druppels White Musk wasparfum bij. De geur vind ik passend bij beddengoed. Het is geen hinderlijk, aanwezige geur maar ruikt meer op de achtergrond. Het gewassen witgoed ruikt niet alleen lekker, het voelt ook goed aan. Er is geen wasmiddel of wasparfum op het textiel achtergebleven, het is goed uitgespoeld.
Dan komen de scouts terug van kamp met een bonte verzameling aan wasgoed. Ik sorteer het niet eens uit, want het is te vochtig om in de wasmand te doen. Het The Laundry Store bonte wasmiddel maakt er korte metten mee. De meiden vallen een opkomst later bijna uit de toon met hun heerlijk ruikende scoutingtenue.

Wasmiddelen van The Laundry Story zijn bij Washok.nl verkrijgbaar.

The Laundry Store textielverfrisser

Ik heb nog niet eerder gebruik gemaakt van een textielverfrisser. Later die week heb ik er wel direct een toepassing voor. Er hangt al een tijdje een colbertje met bijpassende pantalon achter in mijn kast. Ik wil het weer eens passen en het ruikt wat muf. Ik spray wat Cotton Candy Clouds op borsthoogte en op de pantalon. De verfrissende geur van Jasmijn en limoen is op de achtergrond aanwezig en verdringt mijn eigen parfum niet. Nu kan ik het pak dragen zonder het eerst te hoeven wassen. Ideaal als je plots besluit een outfit te willen dragen en weer een stuk beter voor het milieu.

Verkrijgbaarheid

Washok.nl is een webshop voor wasmiddelen, wasverzachter en wasparfum van o.a. The Laundry Store. Daarnaast zijn er verschillende verkooppunten in Nederland en één in België. Zo kan je in een fysieke winkel even de dop oplichten om de heerlijke geuren te ruiken.

Lees ook:

Doe jij graag de was?

*voor het schrijven van dit artikel heb ik een The Laundry Store waspakket ontvangen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

18 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics