Sinne en Kruidvat presenteren kleurrijke babyproducten, exclusief beschikbaar in week 49 en 50. Ontdek een assortiment bestaande uit een bijtring, badboekje, badbootjes, rammelaar en speelboekje. Perfect voor nieuwsgierige kleintjes en verkrijgbaar in de winkel en online.

Ontdek Sinne’s assortiment

De lijn omvat bijtringen, badbootjes, badboekjes, rammelaars en speelboekjes. Deze schattige producten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, geschikt voor meisjes, jongens en uniseks. De rammelaars en bijtringen zijn exclusief verkrijgbaar in de winkel.

Sinne en Kruidvat lanceren nieuwe babyproducten.

Badboekjes, bootjes en boekjes

Wij ontvingen drie geweldige producten uit de Sinne-collectie: badbootjes, badboekjes en speelboekjes. Deze items beloven niet alleen plezier tijdens het badderen, maar ook educatief entertainment voor nieuwsgierige kleintjes.

Evi’s favorieten: badboekje en badbootjes

Voor Evi, de kleine lezer en dierenliefhebber, zijn de favorieten duidelijk: het zachte badboekje met jungle vriendjes en de set van 3 badbootjes met vrolijke printjes en bubbels, de badbootjes zijn overigens ook erg leuk als hoedje. De ideale combinatie voor haar badtijdplezier!

Ontdek het Sinne-assortiment bij Kruidvat en voeg kleur en vreugde toe aan de babyuitzet. De bijtringen voor doorkomende tandjes, badbootjes voor spetterend plezier en de badboekjes vol jungleavonturen maken Sinne en Kruidvat de perfecte partners voor de vrolijke momenten met je kleintje.

Evi's favorieten: badboekje en badbootjes.

Lees ook:

Gaat jou kindje graag in bad?

Foto’s: Miranda de Jong 
#spon

Geverifieerd door ExactMetrics