Sinne en Kruidvat lanceren nieuwe babyproducten.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Sinne en Kruidvat lanceren nieuwe babyproducten

Sinne en Kruidvat lanceren nieuwe babyproducten

Sinne en Kruidvat presenteren kleurrijke babyproducten, exclusief beschikbaar in week 49 en 50. Ontdek een assortiment bestaande uit een bijtring, badboekje, badbootjes, rammelaar en speelboekje. Perfect voor nieuwsgierige kleintjes en verkrijgbaar in de winkel en online.

Ontdek Sinne’s assortiment

De lijn omvat bijtringen, badbootjes, badboekjes, rammelaars en speelboekjes. Deze schattige producten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, geschikt voor meisjes, jongens en uniseks. De rammelaars en bijtringen zijn exclusief verkrijgbaar in de winkel.

Sinne en Kruidvat lanceren nieuwe babyproducten.

Badboekjes, bootjes en boekjes

Wij ontvingen drie geweldige producten uit de Sinne-collectie: badbootjes, badboekjes en speelboekjes. Deze items beloven niet alleen plezier tijdens het badderen, maar ook educatief entertainment voor nieuwsgierige kleintjes.

Evi’s favorieten: badboekje en badbootjes

Voor Evi, de kleine lezer en dierenliefhebber, zijn de favorieten duidelijk: het zachte badboekje met jungle vriendjes en de set van 3 badbootjes met vrolijke printjes en bubbels, de badbootjes zijn overigens ook erg leuk als hoedje. De ideale combinatie voor haar badtijdplezier!

Ontdek het Sinne-assortiment bij Kruidvat en voeg kleur en vreugde toe aan de babyuitzet. De bijtringen voor doorkomende tandjes, badbootjes voor spetterend plezier en de badboekjes vol jungleavonturen maken Sinne en Kruidvat de perfecte partners voor de vrolijke momenten met je kleintje.

Evi's favorieten: badboekje en badbootjes.

Lees ook:

Gaat jou kindje graag in bad?

Foto’s: Miranda de Jong 
#spon

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics